Author Topic: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi  (Read 8216 times)

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #15 on: June 06, 2009, 02:31:33 AM »
PROGRAM 05 - 11.06.2009
Luptătorul

Regia: Darren AronofskyActiune,
Dramă, Sport cu: Marisa Tomei, Mickey Rourke
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Randy "The Ram" Robinson, un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este forţat să se retragă când un atac de cord îi dovedeşte că va muri în ring dacă nu renunţă la sport. Bărbatul se angajează într-un magazin de delicatese, se apropie de o stripteuză trecută de prima tinereţe şi încearcă să se reimpace cu fiica lui înstrăinată. Totuşi, ocazia unui meci împotriva vechiului său oponent, Ayatollah-ul, îl face pe Ram să-şi încerce pentru o ultima oară puterile în ring.

Lotte din Gadgetville

Regia: Janno Poldma, Heiki Ernits
Animatie, Comedie, Familie: Argo Aadli, Evelin Pang, Andero Ermel
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30  
Sinopsis: Undeva in Europa, la mare, exista un satuc in care se pune mare pret pe inventarea a tot felul de obiecte casnice. Satenii organizeaza in fiecare an un concurs al noilor inventii. Unul dintre cei ai faimosi inventatori din sat este Oskar, tatal catelusei Lotte...


Amurg

Regia: Catherine Hardwicke
Drama, Fantastic, Romantic, Thriller cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Viaţa unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orăşelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Iniţial, totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuinţă şi cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlneşte pe misteriosul şi seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgosteşte de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relaţia - el şi familia lui sunt vampiri, care au renunţat totuşi la vânatul oamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Totul se complică atunci când duşmanii vampiri ai familiei Cullen apar şi încearcă să o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze şi să se abţină el însuşi de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei?

Vicky Christina Barcelona

Regia: Woody Allen
Romantic, Drama cu: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz, Rebecca
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Vicky şi Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibată atât sexual cât şi emoţional, în permanenta căutare de pasiuni ce o vor face să plutească. Într-o seară, la galeria de artă, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio, un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie aşa de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena, încât au încercat să se omoare unul pe celălalt. Mai târziu în noaptea aceea, când Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrăzneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să faca dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.

Pret bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei.
« Last Edit: June 06, 2009, 04:07:38 AM by Utilizator Iasi »

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #16 on: June 12, 2009, 02:52:35 PM »
PROGRAM 12-18.06.2009

Ticalosii

Regia: Serban Marinescu
Crimă, Dramă cu: Stefan Iordache, Horaţiu Mălăele, Dorel Vişan
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Clasa politică aflată la putere urmareşte prin intermediul Serviciilor Secrete atât pe membrii şi finanţatorii săi, cât şi pe cei din opoziţie. Primul Ministru şi Preşedenţia îi înregistrează cu ajutorul unor camere ascunse atât pe General, pe Senator cât şi pe Magnat, în ipostaze cât mai compromiţătoare. Politica nu suportă devieri de comportament. Premierul nu este de acord cu jocul dublu al Magnatului, care finanţează atât puterea cât şi opoziţia. De aici o mulţime de jocuri şi mişmaşuri, care au loc atât în spatele uşilor închise cât şi în văzul tutoror, fiind incluse în cunoscute emisiuni de televiziune.


Jasper - Călătorie la capătul pământului

Regia: Kay Delventhal, Eckart Fingberg
Animaţie
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:3
Sinopsis: Printre gheţarii de la Polul Sud şi un pitoresc liman adăpostit, se "desfăşoară" aventura fraţilor pinguini Jasper şi Junior, care cu ajutorul Emmei, o fetiţă de 9 ani, salvează ouăle păsării rare Kakapo din mâinile diavoleşti ale răului Dr. Block. JASPER e convins, fără nici o urmă de îndoială, că în lume există ceva mai mult decât gheaţă şi zăpadă, dar nimeni în comunitatea pinguinilor nu împărtăşeşte această teorie progresivă.

Secrete din trecut

Regia: Stephan Elliott
Comedie romantica cu Jessica Biel, Ben Barnes
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Divortata si fermecatoare, Larita (Jessica Biel) este o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care evident ca vor sfarsi prin a o detesta. Asa se face ca mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas) impreuna cu celelalte fiice ale sale, Hilda si Marion, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i sabota pe proaspetii insuratei si pentru a o izgoni pe noua achizitie a familiei. Domnul Whittaker (Colin Firth), capul familiei, este singurul in care Larita poate avea incredere, intre cei doi creandu-se o legatura bazata pe pasiunea lor comuna pentru motociclete si insultele aduse etichetelor sociale.

Moliere

Regia: Laurent Tirard
Comedie cu: Romain Duris, Ludivine Sagnier
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: In 1644, Moliere are doar 22 de ani. Inglodat in datorii si incoltit de portarei, se incapatineaza sa puna in scena tragedii la care e clar ca nu se pricepe deloc. Dar intr-o zi, dupa ce a fost inchis in urma plingerilor facute de creditori, dispare. Cind se intoarce, promite ca va deveni scriitorul cel mai faimos al Frantei, atit de celebru incit despre limba franceza se va spune ca este "limba lui Moliere"

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei.

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #17 on: June 28, 2009, 03:01:03 AM »
PROGRAM 19-25.06.2009

Fratii Bloom

Regia: Rian Johnson
Aventuri, Comedie, Crimă, Dramă, Romantic cu: Robbie Coltrane, Adrien Brody, Rachel Weisz
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Fraţii Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiţi. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reşedinăa ascunde comori ce le-ar asigura fraţilor un trai liniştit pentru toată viaţa. Alături Bang Bang, o specialistă în explozibili, şi Belgianul, un alt tip certat cu legea, cei doi Bloom işi pun în aplicare planul, ceea ce-i poartă prin mai toate ţările Europei de Est.

Masini

Regia: John Lasseter
Animatie, Comedie, Familie, Sport cu: Marcel Iures, Florian Ghimpu, Corina Danila
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30   
Sinopsis: Lightning McQueen este un "masinut" mindru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel. Pentru a se revansa, mindrul "masinut" este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si reveni pe circuitul de curse

Nu pleca

Regia: Bernard Jeanjean
Romantic cu: Richard Berry, Judith Godreche
Sala albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Paul este un psihoterapeut excelent şi, ocupat cu atâtea şedinţe de terapie, pare să nu observe că relaţia cu soţia lui, Carla, e tot mai rece. Rafael, unul dintre pacienţii lui Paul, îi mărturiseşte că s-a îndragostit de o femeie măritată, iar psihoterapeutul intră în panică, căci nu trece mult până işi seama că este vorba chiar de Carla. În loc să-şi gonească pacientul, Paul încearcă să-l manipuleze şi să-şi recucerească astfel soţia. Dar cât timp îi va face Rafael jocul?

Weekend cu mama

Regia: Stere Gulea
Dramă cu: Adela Popescu , Medeea Marinescu
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: În urmă cu 15 ani, Luiza a plecat în Spania, lăsând-o pe Cristina, fetiţa ei în vârstă de trei ani, în grija rudelor. Revenită în ţară, femeia descoperă adevăruri şocante, de care a fost tinută la distanţa: fiica ei a fugit de acasă, e dependentă de droguri şi are o fetiţă de doi ani pe care a lăsat-o în grija unui orfelinat. Măcinată de vinovăţie, Luiza încearcă să o salveze pe Cristina şi să-şi răscumpere astfel greşelile din tinereţe. Are la dispoziţie un weekend.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei.

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #18 on: June 28, 2009, 12:46:35 PM »
PROGRAM 26.06.2009-02.07.2009

Moliere

Regia: Laurent Tirard
Comedie cu: Romain Duris, Ludivine Sagnier
Sala Rosie  
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: In 1644, Moliere are doar 22 de ani. Inglodat in datorii si incoltit de portarei, se incapatineaza sa puna in scena tragedii la care e clar ca nu se pricepe deloc. Dar intr-o zi, dupa ce a fost inchis in urma plingerilor facute de creditori, dispare. Cind se intoarce, promite ca va deveni scriitorul cel mai faimos al Frantei, atit de celebru incit despre limba franceza se va spune ca este "limba lui Moliere"

Jasper - Călătorie la capătul pământului

Regia: Kay Delventhal, Eckart Fingberg
Animaţie
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:3
Sinopsis: Printre gheţarii de la Polul Sud şi un pitoresc liman adăpostit, se "desfăşoară" aventura fraţilor pinguini Jasper şi Junior, care cu ajutorul Emmei, o fetiţă de 9 ani, salvează ouăle păsării rare Kakapo din mâinile diavoleşti ale răului Dr. Block. JASPER e convins, fără nici o urmă de îndoială, că în lume există ceva mai mult decât gheaţă şi zăpadă, dar nimeni în comunitatea pinguinilor nu împărtăşeşte această teorie progresivă.

Gomora

Regia: Matteo Garrone
Dramă, Crimă cu: Salvatore Abruzzese, Simone Sacchettino
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Gomorra este bazată pe romanul lui Roberto Saviano şi este o privire dură asupra lumii crimei organizate din Napoli, numite "Camorra". De fapt romanul reprezintă o asemenea dezvăluire încât Saviano a trebuit să stea ascuns o vreme, iar apoi a primit o escortă de poliţie permanentă din partea Ministerului de Interne italian. Filmul este alcătuit din şase episoade scurte cu tot atâtea personaje principale, care acţionează în lumea interlopă dintre portul Napoli, Scampia Castelvolturno şi Terzigno.

Una-i blonda, alta-i si mai blonda

Regia: Dean Hamilton
Comedie cu: Pamela Anderson, Denise Richards
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Blonda Dee şi şi mai blonda Dawn au un IQ destul de străveziu, se îbracă doar în roz şi-şi câştigă pâinea cea de toate zilele dând jos rozul de pe ele într-un club de stripteaase. Când habarnistele sunt confundate cu două periculoase asasine, Cat si Kit, eroinele trebuie să facă în aşa fel încât să fie cu un pas şi înaintea legii, căci doi agenţi FBI sunt pe urmele lor, dar şi să-şi dea seama de ce se întâmplă de fapt în jurul lor...
Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei
« Last Edit: June 28, 2009, 05:04:10 PM by Utilizator Iasi »

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #19 on: July 05, 2009, 01:14:18 PM »
PROGRAM 03-09.07.2009

Volver

Regia: Pedro Almodovar
Aventuri, Comedie, Fantastic cu: Penelope Cruz, Carmen Maura, Lola Duenas, Chus Lampreave
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Trei generaţii de femei încearca să supravieţuiască focului, nebuniei, superstiţiilor şi morţii, apelând la bunătate, minciuni şi o vitalitate fără limite. Ele sunt Raimunda, căsătorită cu un muncitor şomer şi mama unei adolescente, sora ei, Sole, care este coafeză, şi mama lor, care a murit într-un incendiu, în braţele soţului ei. Ea îi apare mai întâi sorei ei şi apoi lui Sole, deşi în sat mai există persoane cu care are lucruri de împărţit. Printre ele se numără Raimunda şi vecina Agustina.

Micul rege Macius

Regia: Lutz Stutzner, Sandor Jesse
cu: Otto Sander, Paul Falk
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30    
Sinopsis: Chiar inainte de a implini 9 ani, Printul Macius se confrunta cu cel mai dificil moment din viata lui de pana atunci: tatal lui, Regele, moare si el trebuie sa preia coroana. Pentru General insa, plicitisit de pace, aceasta e marea ocazie. El vrea sa conduca tara si sa porneasca un razboi.
Cand Macius afla despre planurile sale, decide sa-si asume responsabilitatile, si sa devina rege... in felul sau... infiinteaza un parlament al copiilor cu care va guverna impreuna. Dar planul sau da gres si haosul se instaureaza in regat. Dupa ce razboiul cu printul din tara  vecina este cu greu evitat, Macius decide ca in viitor copiii sa ia decizii doar in ceea ce ii priveste... O poveste plina de culoare, aventuri, veselie si... responsabilitati, dupa cartea pentru copii cu acelasi titlu de Janusz Korczak.

In SEXcursie

Regia: Sean Anders
Comedie cu: Josh Zuckerman, Amanda Crew
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a placut sportul si asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l impiedica pe Ian sa-si lipeasca fata pe corpul unui bodybuilder si sa agate pe net o superba care se da drept "Dra Delicioasa". Ca s-o intilneasca, pustiul fura masina fratelui sau homofob si-si ia in aceasta calatorie de-a dreptul initiatica si cei mai buni prieteni. Bineinteles, toti trec prin nenumarate aventuri.

Arta viselor

Regia: Michel Gondry
Comedie cu: Gael Garcia Bernal, Charlotte Gainsbourg
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Venit sa lucreze la Paris intr-o intreprindere producatoare de calendare, Stephane duce o viata monotona pe care o compenseaza prin visele sale. In fata unor camere de luat vederi din carton, el isi imagineaza propria emisiune tv despre...vis. INtr-o zi face cunostinta cu vecina lui Stephanie de care se indragosteste. Atrasa la inceput de excentricitatea acestui baiat surprinzator, fata il respinge in final. Stephane cauta o solutie problemei lui acolo unde domneste imaginatia

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #20 on: July 09, 2009, 11:11:39 PM »
PROGRAM 10-16.07.2009

Vagabondul milionar

Regia: Danny Boyle
Dramă, Romantic cu: Dev Patel, Lennie James
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Jamal, un puşti crescut pe străzile Bombay-ului, participă la varianta indiană a concursului de cultură generală Vrei sa fii milionar? Fară educaţie, "vagabondul" raspunde corect la întrebare după întrebare, facând organizatorii concursului să-l suspecteze că trişează. Este puştiul un geniu? Are noroc? Sau este vorba de destin? Şi scopul lui Jamal este să câstige cele 20 de milioane de rupii puse în joc sau un altul, mai personal?
Printesa Soarelui

Regia: Philippe Leclerc
Animatie, Aventuri cu: Coralie Vanderlinden, David Scarpuzza
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30 
Sinopsis: Akhesa, fermecătoarea prinţesă în vârstă de doar 14 ani, nici nu se gândeşte că la un moment dat va domni peste întregul Egipt antic. Impetuoasa adolescentă se răzvrăteşte împotriva tatălui său, faraonul Akhenaton, refuzând să trăiască închisă în palatul regal. Akhesa fuge, ajutată de prinţul Thut, în căutarea mamei ei, celebra Nefertiti. Cei doi copii vor înfrunta o mulţime de pericole înainte de a-şi împlini destinul exemplar.


Amurg

Regia: Catherine Hardwicke
Drama, Fantastic, Romantic, Thriller cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Viaţa unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orăşelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Iniţial, totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuinţă şi cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlneşte pe misteriosul şi seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgosteşte de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relaţia - el şi familia lui sunt vampiri, care au renunţat totuşi la vânatul oamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Totul se complică atunci când duşmanii vampiri ai familiei Cullen apar şi încearcă să o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze şi să se abţină el însuşi de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei?
Proasta crestere

Regia: Pedro Almodovar
Drama, Romantic cu: Gael Garcia Bernal, Fele Martinez
Sala Rosie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Enrique Goded, tinar cineast madrilen, cauta un subiect pentru viitorul sau film de lung-metraj. Cineva i-l aduce, iar acesta este prietenul sau din copilarie, Ignacio Rodriguez, pe care nu-l va recunoaste imediat. Acesta este gata sa-i cedeze drepturile de autor in schimbul rolului principal: o victima a actelor pedofile in timpul franchismului, care a devenit transsexual in anii '70. Enrique, citind scenariul, isi regaseste propriile amintiri din copilarie si-l redescopera pe Ignacio, primul sau amant, prima sa iubire... Decide sa faca un film, insa nu e convins ca frumosul Ignacio este alegerea perfecta pentru personajul acestei tragedii. In schimb il vede mai degraba in propriul pat... Schimbul se va clarifica incetul cu incetul: dorintele fiecaruia vor fi indeplinite, in ciuda oricarei morale.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #21 on: July 19, 2009, 12:40:29 AM »
PROGRAM 17 - 23.07.2009

Una-i blonda, alta-i si mai blonda

Regia: Dean Hamilton
Comedie cu: Pamela Anderson, Denise Richards
Sala Rosie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Blonda Dee şi şi mai blonda Dawn au un IQ destul de străveziu, se îbracă doar în roz şi-şi câştigă pâinea cea de toate zilele dând jos rozul de pe ele într-un club de stripteaase. Când habarnistele sunt confundate cu două periculoase asasine, Cat si Kit, eroinele trebuie să facă în aşa fel încât să fie cu un pas şi înaintea legii, căci doi agenţi FBI sunt pe urmele lor, dar şi să-şi dea seama de ce se întâmplă de fapt în jurul lor...

Jasper - Călătorie la capătul pământului

Regia: Kay Delventhal, Eckart Fingberg
Animaţie
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30
Sinopsis: Printre gheţarii de la Polul Sud şi un pitoresc liman adăpostit, se "desfăşoară" aventura fraţilor pinguini Jasper şi Junior, care cu ajutorul Emmei, o fetiţă de 9 ani, salvează ouăle păsării rare Kakapo din mâinile diavoleşti ale răului Dr. Block. JASPER e convins, fără nici o urmă de îndoială, că în lume există ceva mai mult decât gheaţă şi zăpadă, dar nimeni în comunitatea pinguinilor nu împărtăşeşte această teorie progresivă.


Vagabondul milionar

Regia: Danny Boyle
Dramă, Romantic cu: Dev Patel, Lennie James
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Jamal, un puşti crescut pe străzile Bombay-ului, participă la varianta indiană a concursului de cultură generală Vrei sa fii milionar? Fară educaţie, "vagabondul" raspunde corect la întrebare după întrebare, facând organizatorii concursului să-l suspecteze că trişează. Este puştiul un geniu? Are noroc? Sau este vorba de destin? Şi scopul lui Jamal este să câstige cele 20 de milioane de rupii puse în joc sau un altul, mai personal?

Manderlay

Regia: Lars Von Trier
Drama cu: Bryce Dallas Howard, Willem Dafoe
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Aceasta este povestea stranie si surprinzatoare a plantatiei Manderlay. Manderlay se afla pe o campie singuratica, undeva in Sudul USA. In 1933 Grace si tatal ei au parasit orasul Dogville lasind in urma verdictul de neuitat al lui Grace: "Daca este vreun oras fara de care lumea ar fi putin mai buna, acesta este Dogville". Ei au mers cu masinile spre casa lor, in Denver. Dar sa fii departe de casa este o problema serioasa in lumea gangsterilor, si soarecii au jucat pe masa serios, in lipsa pisicii. Tatal lui Grace si armata sa de raufacatori au umblat toata iarna cautind in van noi terenuri de vinatoare, iar acum, la inceputul primaverii, ei merg spre sud intr-o ultima incercare de a gasi o locatie in care sa se stabileasca.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #22 on: July 28, 2009, 03:44:52 PM »
PROGRAM 24 - 30.07.2009Viaţă de patru stele

Regia: Christian Vincent
Comedie, Romantic cu: Isabelle Carre, Jose Garcia
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: O poveste despre bani, deci şi despre sentimente. Este povestea lui Franssou, o tânără care moşteneşte 50.000 de euro şi nu prea ştie ce să facă cu ei. O adevărată bătaie de cap, banii ăştia. Te încurcă mult, la fel ca sentimentele. Ea decide să-i cheltuiască pierzând vremea pe Coasta de Azur, unde dă peste Stephane, un mic escroc, alături de care începe o istorie ciudată, amestec de viciu şi virtuţi, bani şi sentimente...

Masini

Regia: John Lasseter
Animatie, Comedie, Familie, Sport cu: Marcel Iures, Florian Ghimpu, Corina Danila
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30   
Sinopsis: Lightning McQueen este un "masinut" mindru nevoie-mare, incepator in ale curselor de masini. El merge in viteza spre o cursa importanta, dar ajunge in Radiator Springs, unde are un accident in urma caruia distruge multe din bunurile locuitorilor acestui orasel. Pentru a se revansa, mindrul "masinut" este pedepsit sa faca munca in folosul comunitatii. Desi ar face orice ca sa scape de munca, McQueen trebuie sa invete sa-i respecte si sa se imprieteneasca cu locuitorii din Radiator Springs pentru a putea pleca din oras si reveni pe circuitul de curse

Politist, adjectiv

Regia: Corneliu Porumboiu
Drama cu: Dragos Bucur
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Cristi, un politist dintr-un orăşel de provincie, ajunge să-şi piardă credinţa în lege.
"Noul val al cinematografiei române câştigă şi mai mult prestigiu cu non-thrillerul cerebral al lui Corneliu Porumboiu, "Politist, Adjectiv". Cu filmul câştigător al premiului Camera d'Or din 2006, "A fost sau n-a fost", Porumboiu şi-a câstigat reputaţia de regizor şi scenarist cu o ureche bună pentru dialog şi un interes în vastele ramificaţii ale adevărului. Filmul său, "Politist, Adjectiv", are ca subiect un poliţist contemporan care supraveghează neintenţionat un tânăr bănuit că vinde droguri şi care ia lucrurile la alt nivel, ţintind spre un intelect şi o înţelegere profundă a limbajului în termeni ai autorităţii şi produsul totalitarismului." Variety.com.

Labirintul lui Pan

Regia: Guillermo del Toro
Dramă, fantastic, Thriller cu: Maribel Verdu, Ariadna Gil
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Una dintre cele mai negre părţi ale naturii umane este capacitatea de a porni un război, şi nimic nu e mai pervers sau destructiv decât Războiul Civil. Acesta separa prieteni şi vecini, şi învrăjbeşte frate cu frate. Războiul Civil din 1936 care a dus la aproape 40 de ani de dictatură a lui Franco, a fost teribil pentru Spania... "Labirintul faunului" povesteşte urmările războiului, depăşind drama istorică şi aducând la viaţă ororile Spaniei fasciste. Este un thriller cu elemente fantastice şi clasice ale genului gore a la Toro.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #23 on: July 31, 2009, 11:51:58 PM »
PROGRAM 31.07. - 06.08.2009

Ei atacpă

Regia: David Moreau, Xavier Palud
Horror, Mister, Thriller cu: Olivia Bonamy
Sala Roşlie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Lucas şi Clementine, un cuplu de tineri francezi cam de vreo treizeci de ani, stabiliţi în România, locuiesc de puţin timp într-o casă izolată, la marginea Bucureştiului. Ea, profesoară de franceză, şi el, romancier, duc o viaţă fericită şi liniştită. Totuşi, într-o seară, în casă lor totul se va schimba radical. Afară plouă cu găleata. Telefonul sună dar la capătul firului nu se aud decât voci îndepărtate şi cuvinte de neânţeles... E clar, cei doi nu mai sunt singuri.

Micul rege Macius

Regia: Lutz Stutzner, Sandor Jesse
cu: Otto Sander, Paul Falk
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30   
Sinopsis: Chiar inainte de a implini 9 ani, Printul Macius se confrunta cu cel mai dificil moment din viata lui de pana atunci: tatal lui, Regele, moare si el trebuie sa preia coroana. Pentru General insa, plicitisit de pace, aceasta e marea ocazie. El vrea sa conduca tara si sa porneasca un razboi.
Cand Macius afla despre planurile sale, decide sa-si asume responsabilitatile, si sa devina rege... in felul sau... infiinteaza un parlament al copiilor cu care va guverna impreuna. Dar planul sau da gres si haosul se instaureaza in regat. Dupa ce razboiul cu printul din tara  vecina este cu greu evitat, Macius decide ca in viitor copiii sa ia decizii doar in ceea ce ii priveste... O poveste plina de culoare, aventuri, veselie si... responsabilitati, dupa cartea pentru copii cu acelasi titlu de Janusz Korczak.

Amurg

Regia: Catherine Hardwicke
Drama, Fantastic, Romantic, Thriller cu: Kristen Stewart, Robert Pattinson
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Viaţa unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orăşelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Iniţial, totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuinţă şi cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlneşte pe misteriosul şi seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgosteşte de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relaţia - el şi familia lui sunt vampiri, care au renunţat totuşi la vânatul oamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Totul se complică atunci când duşmanii vampiri ai familiei Cullen apar şi încearcă să o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze şi să se abţină el însuşi de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei?

Schimb valutar

Regia: Nicolae Mărgineanu
Dramă cu: Aliona Munteanu, Cosmin Selesi
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Într-un orăşel de provincie, Emil devine şomer când fabrica unde era strungar se închide. După ce soţia işi pierde şi ea slujba, cei doi se hotărăsc să emigreze în Australia. Emil işi vinde apartamentul şi maşina cumpărata la nuntă, după care se mută cu familia la socrii lui, la ţară. Emil merge la Bucureşti să schimbe leii în dolari. La casa de schimb e abordat de un tip (Andi Vasluianu) care îi oferă un curs mai bun. De frica poliţiei, cei doi fac repede schimbul şi valutistul dispare. Dar bancnotele sunt false... Emil decide să işi lase familia să creadă că a pus banii la bancă şi că, găsind o ofertă excelentă de muncă, a plecat.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I si II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #24 on: August 09, 2009, 12:02:52 AM »
PROGRAM 07 - 13.08.2009

The Code

Regia: Gary Bennett
Cu: Jessica Archer, Adam Bennett, Alyssa Rallo Bennett
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Oliver Twist

Regia: Roman Polanski
Drama, Familie cu: Ben Kingsley, Barney Clark
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30   
Sinopsis: Parasit la o virsta frageda, Oliver Twist este obligat sa traiasca intr-o casa de munca administrata de domnul Bumble, care fura din mincarea, si asa putina, a baietilor. Disperat dar hotarit, Oliver evadeaza pe strazile Londrei. Singur si fara nici un ban, el este ademenit in lumea ilicita a ciudatului Fagin, seful unei bande de pusti care fura din buzunare. Salvarea lui Oliver de catre amabilul domn Brownlow este doar inceputul unei serii de aventuri.

Luptătorul

Regia: Darren AronofskyActiune,
Dramă, Sport cu: Marisa Tomei, Mickey Rourke
Luptătorul

Regia: Darren AronofskyActiune,
Dramă, Sport cu: Marisa Tomei, Mickey Rourke
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Randy "The Ram" Robinson, un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este forţat să se retragă când un atac de cord îi dovedeşte că va muri în ring dacă nu renunţă la sport. Bărbatul se angajează într-un magazin de delicatese, se apropie de o stripteuză trecută de prima tinereţe şi încearcă să se reimpace cu fiica lui înstrăinată. Totuşi, ocazia unui meci împotriva vechiului său oponent, Ayatollah-ul, îl face pe Ram să-şi încerce pentru o ultima oară puterile în ring.

Vicky Christina Barcelona

Regia: Woody Allen
Romantic, Drama cu: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz, Rebecca
Program: 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00
Sinopsis: Vicky şi Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibată atât sexual cât şi emoţional, în permanenta căutare de pasiuni ce o vor face să plutească. Într-o seară, la galeria de artă, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio, un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie aşa de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena, încât au încercat să se omoare unul pe celălalt. Mai târziu în noaptea aceea, când Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrăzneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să faca dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.


Vicky Christina Barcelona

Regia: Woody Allen
Romantic, Drama cu: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz, Rebecca
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Vicky şi Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibată atât sexual cât şi emoţional, în permanenta căutare de pasiuni ce o vor face să plutească. Într-o seară, la galeria de artă, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio, un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie aşa de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena, încât au încercat să se omoare unul pe celălalt. Mai târziu în noaptea aceea, când Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrăzneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să faca dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I şi II: 8,5 lei

Offline Utilizator Iasi

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 480
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #25 on: August 14, 2009, 01:05:09 PM »
PROGRAM 07 - 13.08.2009

Blonde and Blonder

Regia: Dean Hamilton
Comedie cu: Pamela Anderson, Denise Richards
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Blonda Dee şi şi mai blonda Dawn au un IQ destul de străveziu, se îbracă doar în roz şi-şi câştigă pâinea cea de toate zilele dând jos rozul de pe ele într-un club de stripteaase. Când habarnistele sunt confundate cu două periculoase asasine, Cat si Kit, eroinele trebuie să facă în aşa fel încât să fie cu un pas şi înaintea legii, căci doi agenţi FBI sunt pe urmele lor, dar şi să-şi dea seama de ce se întâmplă de fapt în jurul lor...

Oliver Twist

Regia: Roman Polanski
Drama, Familie cu: Ben Kingsley, Barney Clark
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30   
Sinopsis: Parasit la o virsta frageda, Oliver Twist este obligat sa traiasca intr-o casa de munca administrata de domnul Bumble, care fura din mincarea, si asa putina, a baietilor. Disperat dar hotarit, Oliver evadeaza pe strazile Londrei. Singur si fara nici un ban, el este ademenit in lumea ilicita a ciudatului Fagin, seful unei bande de pusti care fura din buzunare. Salvarea lui Oliver de catre amabilul domn Brownlow este doar inceputul unei serii de aventuri.

Fratii Bloom

Regia: Rian Johnson
Aventuri, Comedie, Crimă, Dramă, Romantic cu: Robbie Coltrane, Adrien Brody, Rachel Weisz
Sala Albastra   
L, M, Mi, J, V, S, D - 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Fraţii Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiţi. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reşedinăa ascunde comori ce le-ar asigura fraţilor un trai liniştit pentru toată viaţa. Alături Bang Bang, o specialistă în explozibili, şi Belgianul, un alt tip certat cu legea, cei doi Bloom işi pun în aplicare planul, ceea ce-i poartă prin mai toate ţările Europei de Est.

Politist, adjectiv

Regia: Corneliu Porumboiu
Drama cu: Dragos Bucur
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Cristi, un politist dintr-un orăşel de provincie, ajunge să-şi piardă credinţa în lege.
"Noul val al cinematografiei române câştigă şi mai mult prestigiu cu non-thrillerul cerebral al lui Corneliu Porumboiu, "Politist, Adjectiv". Cu filmul câştigător al premiului Camera d'Or din 2006, "A fost sau n-a fost", Porumboiu şi-a câstigat reputaţia de regizor şi scenarist cu o ureche bună pentru dialog şi un interes în vastele ramificaţii ale adevărului. Filmul său, "Politist, Adjectiv", are ca subiect un poliţist contemporan care supraveghează neintenţionat un tânăr bănuit că vinde droguri şi care ia lucrurile la alt nivel, ţintind spre un intelect şi o înţelegere profundă a limbajului în termeni ai autorităţii şi produsul totalitarismului." Variety.com.

Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I şi II: 8,5 lei

Offline singuratec

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 110
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #26 on: August 22, 2009, 07:23:59 PM »
PROGRAM  21 - 27.08.2009

The Wrestler
Regia: Darren Aronofsky
Acţiune, cu: Marisa Tomei, Mickey Rourke
Sala Roşie
L, M, Mi, J, V ,S,D- 11:00,13:30, 16:00, 18:30, 21:00
Sinopsis: Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este forţat să se retragă când un atac de cord îi dovedeşte că va muri în ring dacă nu renunţă la sport. Bărbatul se angajează într-un magazin de delicatase, se apropie de o stripteuză trecută de prima tinereţe şi încearcă să se reîmpace cu fiica lui înstrăinată. Totuşi, ocazia unui meci împotriva vechiului său oponent, Ayatollah-ul, îl face pe Ram să-şi încerce pentru o ultima oară puterile în ring.

Oliver Twist

Regia: Roman Polanski
Drama, Familie cu: Ben Kingsley, Barney Clark
Sala Albastra
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:30 
Sinopsis: Parasit la o virsta frageda, Oliver Twist este obligat sa traiasca intr-o casa de munca administrata de domnul Bumble, care fura din mincarea, si asa putina, a baietilor. Disperat dar hotarit, Oliver evadeaza pe strazile Londrei. Singur si fara nici un ban, el este ademenit in lumea ilicita a ciudatului Fagin, seful unei bande de pusti care fura din buzunare. Salvarea lui Oliver de catre amabilul domn Brownlow este doar inceputul unei serii de aventuri.

Orfelinatul

Regia: Juan Antonio Bayona
Dramă cu: Belen Rueda, Fernando Cayo
Sala Albastră
L, M, Mi, J, V, S, D,14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sinopsis: Laura are parte de cea mai fericită zi din viaţa ei când reuşeşte să cumpere şi să redeschidă orfelinatul în care a crescut. Laura descoperă că locul are un efect pozitiv asupra fiului ei: imaginaţia lui este tot mai dezvoltată. Dar curând femeia işi dă seama că jocurile pe care le joacă cu prietenul lui invizibil sunt dovada unei prezenţe malefice. Când întâmplările din orfelinat ameninţă siguranţa familiei, Laura cheamă o echipă de parapsihologi pentru a descoperi sursa acestora.

Vicky Christina Barcelona

Regia: Woody Allen
Romantic, Drama cu: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz, Rebecca
Sala Verde
L, M, Mi, J, V, S, D - 11:15, 13:45, 16:15, 18:45, 21:15
Sinopsis: Vicky şi Cristina sunt prietene bune, dar au păreri complet diferite despre dragoste. Vicky este sensibilă şi logodită cu un tânăr respectabil.. Cristina este dezinhibată atât sexual cât şi emoţional, în permanenta căutare de pasiuni ce o vor face să plutească. Într-o seară, la galeria de artă, Cristina, pune instantaneu ochii pe cel mai provocator bărbat din încăpere, Juan Antonio, un pictor chipeş. Cristina devine şi mai intrigată când Judy îi şopteşte că Juan Antonio a avut o relaţie aşa de explozivă cu fosta sa soţie, Maria Elena, încât au încercat să se omoare unul pe celălalt. Mai târziu în noaptea aceea, când Vicky şi Cristina iau masa împreună, Juan Antonio se apropie de masa lor cu o propunere îndrăzneaţă: să evadeze alături de el într-o călătorie în oraşul provincial Oviedo, unde îi propune să exploreze minunile culturale, să bea vin şi să faca dragoste împreună. Vicky consideră propunerea lui dezgustătoare, dar Cristina este încântată de cât de direct este şi de charisma lui şi o convinge pe Vicky să vină şi ea.


Preţ bilet: 10 lei. Tarif redus spectacolele I şi II: 8,5 lei

Offline Alexx

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 707
 • Popularitate: 0
  • View Profile
Re: PROGRAM Cinema Glendale, Moldova Mall Iasi
« Reply #27 on: February 28, 2010, 04:51:26 PM »
Momentan se afla in situatie incerta