Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10
21
Localuri din Iasi / Restaurant Indiana
« Last post by Alexx on July 15, 2013, 05:42:59 PM »
Descrierea suna astfel:

Quote
Eleganta, calitate, profesionalism, iata doar cateva cuvinte care definesc Salonul Imperial al Restaurantului Indiana. Cu o capacitate de 72 de locuri, Salonul Imperal este ideal pentru un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni. Imbinam arta culinara cu serviciile de inalta clasa si ne mandrim cu priceperea bucatarilor nostri. Salonul Duchess cu o capacitate de maxim 80 persoane si Salonul Elegance sunt alegerea perfecta in organizarea unui eveniment plin de succes. 
 
In cadrul celor trei Saloane ale Restaurantului Indiana ( Imperial, Elegance, Duchess) pot fi organizate evenimente precum:
 
 
 


- Nunti
 
- Aniversari
 


- Petrecerea burlacilor
 
- Cursuri festive
 


- Botezuri
 
- Petreceri de firma

sursa: http://www.hotelindiana.ro/restaurant.html

Iar părerea mea, destul de veche e că localul arată bine dar e cam scump și nu e bine să te duci acolo dacă îți este foame. Va cam trebui să astepți oleacă sau să cobori până în stație să îți cumperi o șaormă. Am așteptat, într-un restaurant aproape gol peste o oră pentru 2 frigărui de pui. De altfel se pare că pentru cele 3 saloane era doar o singură persoană la acel moment care se ocupa cu servirea. În rest e aglomerat când e vorba de tot felul de ocazii.

Contact:
Tel: 0332441488/0332441489
Adresa: Zona Tg.-Cucu, Str.Basota 2, Iasi, Romania
Program: 10:00 - 24:00
22
Film & Muzica / Re: Ultimul film vazut
« Last post by Alexx on July 13, 2013, 11:58:17 PM »
2001 Maniacs: Field of Screams
7/10
Se pare că sunt printre puținii caroră filmul, destul de violent de felul, nu i-a lăsat o impresie atât de proastă pe cât a lăsat altora. E o comedie gore, e drept ca destul de ieftin făcută, cu unele scene a căror violență poate cauza neplăceri unora.
23
Un proiect finanțat de Uniunea Europeana, foarte util și ca orice proiect finanțat de UE ... nefuncțional în mare parte. E vorba de Registrul Naţional al Calificărilor din Învăţământul Superior, are adresa de net aici http://www.rncis.ro și câteodată merge dacă vrei să afli în ce meserie te califici în funcție de facultatea/specializarea pe care o urmezi.
24
Film & Muzica / Re: Ultimul film vazut
« Last post by Alexx on June 18, 2013, 09:03:24 PM »
Punisher: War Zone
5/10
Mă înscriu in clubul select al celor care consideră că primul a fost mai fain.
25
Film & Muzica / Re: Ultimul film vazut
« Last post by Alexx on June 04, 2013, 01:56:17 AM »
The Punisher
10/10
Adevărul e că nu se mai fac filme de acțiune ca înainte iar producția de față are mai toate elementele pentru a fi considerat un film de acțiune bun ... poveste, interpretare, regie, fără exagerări, fără faze și fraze tâmpite.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZZZBffx6oA
26


Tabere de Noua Medicina Germanica Hamer,
Eliberare emotionala prin EFT, Noesiterapie,Chirugie de Lumina, Atingerea Nemuritorului,Gimnastica energetica
cu dr.Crina Veronica Veres si ceilalti EU

12-21 iulie si 12 -21 august 2013
Pensiunea Transylvanian Inn, Bran, Brasov

 
O tabără despre relația ta cu tine și cu starea ta de sănătate la toate nivelurile , în care vei experimenta și exersa pe cazuri concrete ale participanților modalitățile de identificare a problemelor fizice, afective și sufletești și autovindecare conform Noii Medicini Germanice ( Dr R.Hamer ), Epigeneticii ( Dr B. Lipton ), Chirurgie de Lumină ( din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului ), Tehnicilor de Eliberare Emoțională, Gimnastică Energetică ( elemente de QiGong, TaiChi Chuan, Posturi Corporale Vindecătoare, Elemente de Reflexoterapie și Proceduri de făcut în situații de urgență ), Vindecarea Relațiilor ( Dr C. Veres si Regizorul G. Adamescu ), Muzică pentru Sincronizarea Emisferelor Cerebrale(Hemi-Sync).

Despre dr Crina Veres intrati pe http://www.autovindecarea.blogspot.ro/
Sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fi sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu.
Această tabără te va ajuta să găsești resursele și piedicile pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional și sufletește, pentru a te bucura de viață așa cum meriti, de la concepție pana in prezent și în fiecare clipă. Toate acestea te ajută să înțelegi DE CE  ai făcut, faci și vei face anumite alegeri în viață, ce aveai, ce ai și vei avea de învățat din ele. Toate experiențele prin care treci sunt înscrise pe un continuum de transformări personale și sociale ale ființelor umane, iar această tabără te va ajuta să conștientizezi asta, sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om.
Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiești într-un mod benefic, neașteptat, care acum pare un miracol.

Orarul activităților și pauzele de masă respectă orele de funcționare ale organelor, însă cine dorește poate opta și pentru suplimentarea numărului de mese.
PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
7:00 – 8:00 Gimnastica Energetică
8:00 – 9:30 Mic dejun și siesta
9:30 – 12: 00 Activități din Programul de Tabără (Curs și Exerciții)
12:00 – 14:00 Pauza de prânz
14: 00 – 17:00 Curs și Exerciții
17:00 – 18:00 Pauza de Cina
18:00 – 21:00 Program de seară (Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)
Ziua 1: Sosirea și acomodarea  prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 1-5 Medicină Germanică Aplicată,
Ziua 5 – incheierea Taberei I , cina de tabara  si  foc de tabara
Ziua 5 – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara, foc de tabara.
Ziua 6-7 Tehnici de Eliberare Emoțională
Ziua 8-10 Vindecarea Relațiilor
Ziua 10 Incheierea Taberei ,intre  13:00-15:00 pranz de tabara, fotografii de grup.

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine de ploaie, costum de baie,lanterna.In tabara veti putea achizitiona Cartea Noua Medicina a Lui Hamer la pretul  de  250 ron/bucata.
Toti participantii vor primi suport de curs.

Contributia  este de  1100 ron pentru Tabara  I (Noua Medicina Germanica Hamer  5 zile, adica 12-16 iulie sau 12-16 august)  sau Tabara    II  cu Eliberare emotionala, Noesiterapie,Vindecarea Relatiilor, Muzica de sincronizare a emisferelor cerebrale , Chirurgie de Lumina , Atingerea Nemuritorului (5 zile, adica 17-21 iulie sau 17-21 august)  sau 2200 ron pentru Tabara I + II( toate cele 10 zile , 12-21 iulie sau 12-21 august) .
Contributia nu include cazarea , masa si drumul pana la locatia de tabara.

Pentru cine achita pana la 23 iunie a.c.contributia este de 800 pentru  Tabara I sau II si 1800 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita pana la 5 iulie a.c. contributia este de 1000 pentru Tabara I sau 2000 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita intre 6 si 11 iulie a.c.contributia este 1100 pentru  Tabara I si 2200 pentru Tabara I+II.
Copiii participa GRATUIT in tabara alaturi de parintii lor.


Locatia este la  Pensiunea Transylvanian  Inn ,in localitatea  Bran, Brasov, situata intre colinele masivelor Bucegi si Piatra Craiului, aveti pe tot parcursul taberei o priveliste panoramica incantatoare unica asupra Branului, a Castelului Bran, spre Masivele Bugegi,Postavarul Piatra Craiului, Magura Codlei si Cetatea Risnov.Locatia este dotata cu tot comfortul,internet etc
Mai multe puteti vedea pe http://hotelbran.blogspot.ro/ sau http://www.transylvanianinn.com/
Pentru taberele de Noua Medicina germanica  s-au acordat tarife prietenoase si preferentiale pentru cazare si masa astfel:
Cazare
fara masa: - 45 ron/ noapte / persoana in camere duble
                  - 65 ron  / noapte / persoana in camera single

Masa
- mic dejun 20 ron
- pranz 35 ron
- cina 30 ron
Aveti si varianta Cazare+Masa la 135 ron/zi(3 mese si 2 gustari)- o recomandam ca fiind cea mai avantajoasa.
Cazare pentru copii :
- 0- 7 ani fara pat suplimentar GRATUIT
- peste 7 ani cu pat suplimentar si lenjerie proprie GRATUIT
- peste 7 ani pat suplimentar si lenjerie 15 lei / noapte
Copiii  vor avea din partea organizatorilor o persoana competenta care ii va intretine cu jocuri interactive ,
de inteligenta emotionala, de relationare, muzica, dans,mini excursii etc, astfel incat parintii sa poata beneficia de programul complet de tabara .

Numarul locurilor este limitat. Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor


Detalii si inscrieri la
Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie
 Email :  genoveva.salvaras@gmail.com
 Telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras
27
Evenimente / WORKSHOP de CONSTELATII FAMILIALE cu Ion Bucur
« Last post by conferintespirituale on May 30, 2013, 09:57:23 PM »
Conferinta  si WORKSHOP de CONSTELATII FAMILIALE
Vindecare prin Adevar, Iubire si Ordine

IASI,28,29 si 30 IUNIE 2013

28  Iunie 2013 Conferinta de Constelatii Familiale
29-30 Iunie 2013 Workshop de constelatii familiale


DE CE SA PARTICIPI ?

Purtam cu noi atat darurile celor de dinaintea noastra ,cat si „afacerile” nerezolvate în generatiile anterioare.

Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta CUM ISTORIA CELOR DINAINTE SE REPETA SI CU NOI.


Numai pentru o parte din problemele noastre suntem cu adevarat responsabili si in consecinta avem si solutii. O alta parte se datoreaza „bagajului” INCONSTIENT pe care-l purtam din iubire pentru cei de dinaintea noastra.
Doar ca aceasta iubire este o iubire inconstienta, ce se manifesta paradoxal si ne duce catre esec, boala si chiar moarte.

NU PUtEM SCAPA DE IUBIRE ..ASTA ESTE VESTEA CEA BUNA. Putem doar sa-i recunoastem PUTEREA, SA NE SPRIJINIM DE EA si sa invatam sa ne supunem, CU GRATIE SI DEMNITATE.
Putem doar sa invatam cum anume sa sprijinim iubirea care ne va sustine viata.


In Constelatiile de familie iubirea inconstienta iese la suprafata si devine o iubire care sprijina viata, succesul, implinirea pe o cale proprie, diferita si separata de destinul familiei de origine.

Acest lucru nu este posibil decat daca separarea de familie se face cu respect si cu iubire, onorand si consimtind tot ceea ce a fost inaintea noastra, ca pe un binecunoscut si larg neinteles adevar, ca prezentul se construieste in totalitate pe trecut. Doar onorand si consimtind trecutul ne putem elibera de el si atunci, primim -in gratie- un pic mai multa libertate.

Altfel spus in constelatii invatam(pe propria piele) sa facem trecerea de la iubirea cea „mica”, catre o iubire „mai mare”, invatam sa judecam mai putin, si invatam sa devenim mai smeriti, intr-un sens foarte concret, in fata vietii.

Si asa, cu dimensiuni mai mici(mai putin umflati de omnipotenta), mai putin importanti si ambitiosi, gasim o cale ca viata noastra sa inceapa sa curga, gasim caldura care sa ne insufleteasca si sa ne indrume...in directii pe care nu le stim....dar poate le intuim. Ce nu putem noi ca indivizi, prin vointa noastra, se implineste printr-o vointa si inteligenta superioara noua, catre o implinire a propriului destin si nu catre o repetare a destinelor familiei.

Nu putem vindeca pe nimeni in afara noastra, nu putem decat sa incercam sa ne vindecam pe noi insine....si atunci lumea din jurul nostru se poate schimba. In acest proces de transformare profunda, integritatea si intelegerea limitelor noastre sunt esentiale. Sa incepem cu noi insine si apoi multe devin posibile. Putem vindeca doar familia din interiorul nostru.

Purtam cu noi dezechilibrele din familie astfel ca persoana care lucreaza in constelatii, direct sau indirect, sau doar participa primeste oportunitatea de a intelege cum sa se elibereze de consecintele acestora.

Astfel, in workshopul de Constelatii:

• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o iubire mai mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.

• Se topesc limitele care forteaza persoanele sa ramana in postura de copii fideli in ceea ce a fost dificil sau neterminat in familie inaintea lor.
• Se topesc limitele iubirii inconstiente si imature iar persoana experimenteaza o intelegere, o iubire si o lumina mai mare. Persoana incepe sa experimenteze fidelitatea in bine fata de tot ceea ce a fost inainte.

• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.

• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.

• Si, pentru ca eliberam iubirea in interiorul nostru, ea incepe sa curga altfel, mai liber in sistemul nostru de familie, in jurul nostru.

Fiecare va experimenta intr-un fel unic consecintele acestui proces de curgere mai libera si sanatoasa.
Toate acestea se implinesc doar daca cel care participa sau lucreaza este pregatit sa-si vada propriul adevar inconstient si sa-l imbratiseze.

Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.
Daca le doriti in viata voastra atunci in constelatii vi se ofera o sansa si va asteptam. Insa este doar una dintre sansele care ni se ofera in viata, pentru fiecare dintre noi exista multe altele. Daca nu vor fi constelatiile cu siguranta vor fi altele.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?

Ceea ce se intampla in constelatii, datorita adancimii pe care o sondeaza, nu poate fi explicat suficient de bine prin cuvinte. Este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Cu ce anume ramane o persoana depinde in cea mai mare masura de ea insasi, si de abia asteptam sa relatati singuri ceea ce se intampla in cele din urma.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu psihodrama, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru.
Aceasta metoda de terapie transgenerationala sprijina persoana sa-si gaseasca locul care i se cuvine in cadrul Sistemului din care face parte.
În cadrul acesteia se recunoaste persoana ca un individ de sine statator, cînd este vorba de decizii si responsabilitati, dar si legaturile sale in interiorul Sistemului din care face parte si căruia îi aparţine, deci realitatea psihologica a individului de a fi parte a ceva mai mare.

Metoda ajuta la cresterea, evolutia si maturizarea persoanei, care isi recupereaza in acest fel puterea reala ca individ in fata vietii si a destinului. Persoana are oportunitatea de a-si gasi locul care ii corespunde in cadrul Sistemului; de a clarifica ceea ce este / ceea ce nu este, ceea ce-i corespunde /nu-i corespunde, daca solutia unei dificultati este sau nu este in puterea sa, in asa fel incat sa poata recunoaste si respecta aceasta ordine.

Consecinta este sprijinirea in procesul de crestere si evolutie pana cand omul isi recupereaza IDENTITATEA, INDIVIDUALITATEA SI LIBERTATEA DEPLINA si iese din starea de „victima” a destinului, atat cat este posibil pentru noi ca fiinte umane.

SITUATII IN CARE POATE FI DE AJUTOR PARTICIPAREA LA UN WORKSHOP DE CONSTELATII DE FAMILIE:
In majoritatea cazurilor  este un ajutor cand avem de-a face cu teme care produc disconfort, diminuarea calitatii vietii, suferinta sau probleme din cauza unor fapte pe care nu suntem in stare sa le recunoastem cu claritate, sau aspecte in care constient sau inconstient suntem plasati in dezordine sau intr-o pozitie injusta.

Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: moartea copiilor, victime din razboaie, crime de tot felul etc. morti injuste sau tragice, morti care nu au fost integrate sau recunoscute, dolii care nu au fost duse la capat, toate evenimentele care implica morti si care au lasat teme nerezolvate se pot lucra cu aceasta metoda. Desigur pot fi abordate situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor...

DE FAPT TOT CE IMPLICA NERECUNOASTERE / NEACCEPTARE A REALITATII SI LIPSA DE RESPECT FATA DE ACEASTA REALITATE, toate sunt teme care pot fi abordate cu Metoda Constelatiilor Familiale.

Pot fi abordate toate temele legate de relatii : familia, respectul fata de ea si membrii ei, loialitatea oarba; relatii umane, respectul fata de aceste relatii, fidelitatea, adevarul, sinceritatea, toate temele relationate cu banii, tot ce este relationat cu sanatatea, temele relationate cu confruntari personale importante etc.
In esenta pot fi lucrate toate temele care împiedică gestiunea totală sau parţială a VIEŢII sub toate formele ei, indiferent dacă se produce de o manieră conştientă sau inconştientă, de origine trecută sau prezentă.
În general aceste teme creează complicaţii in viaţa persoanelor care aparţin sistemului pentru că sunt teme care atentează contra integrităţii Sistemului de familie.


Exemple de evenimente care afecteaza sistemul de familie:
• moarte prematură a copiilor, părinţilor sau bunicilor;
• divorţuri, relaţii anterioare, inclusiv ale părinţilor şi bunicilor;
• accidente tragice în care a murit un membru al familiei;
• avorturi naturale şi provocate;
• un membru al familiei este criticat/judecat, exclus, considerat ”oaia neagră”;
• fapte de război;
• supravieţuitori – vina/pierdere;
• o mamă care moare la naşterea copilului;
• violuri, abuzuri, injustiţii;
• morţi premature (sub 25 de ani, sau părinţi care au copiii mai mici de 15 ani);
• sinucidere sau încercare de sinucidere;
• crime în special asasinate;
• cineva înşelat, nedreptăţit (dezmoştenit, sau falsificări de acte în moşteniri etc.);
• cineva a fost condamnat la închisoare; internat într-un ospiciu;
• cand au fost destine şi incidente grave:
o Copii ilegitimi sau copii daţi în adopţie sau abandonaţi;
o Boli grave, handicapuri;
o Persoane ucise, torturate sau nedreptatite profund;
• Părinţi de naţionalităţi sau culturi diferite; emigrări;
• Relaţii anterioare importante ale unuia din părinţi.


Sambata-Duminica, 29-30 IUNIE 2013 ,Iasi
Facilitator ION BUCUR
_______________________________________________________
CONSTELATIILE FAMILIALE – reprezinta metoda construita de catre un psihoterapeut german etc., Bert Hellinger, dupa zeci de ani integrare a practicii sale de psihanaliza, Gestalt terapie, NLP, analiza tranzactionala, spiritualitate, terapii sistemice de familie.
Baza care susţine metoda Constelaţiilor Familiale este REALITATEA iar motorul este RECUNOAŞTEREA acestei realităţi.
Există o frază a lui Bert Hellinger care spune: „doar apropierea de realitate ne poate da forţă”.
Constelaţiile familiale SUNT UN DAR facut de Bert Hellinger după integrarea muncii multor terapeuţi geniali şi a experienţelor sale personale in psihoterapie.
Amănunte in plus puteţi afla pe :
http://www.constelatiifamiliale.ro/ro/constelatii-familiale.html
http://www.hellinger.com/


_______________________________________________________


ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale.S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste sapte ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si BERT HELINGER.
A facilitat peste 60 de workshopuri de constelatii de familie( aproximativ 900 de constelatii).

Mai multe pe http://www.constelatiifamiliale.ro/ro/ion-bucur.html


LOCATIA :  IASI, Hotel Capitol

PROGRAM:
Vineri 17:00 – 20:30 Conferinta cu prezentarea metodei de functionare a constelatiilor si lucrul demonstartiv al unei constelatii, intrebari si raspunsuri pentru participanti.

Sambata 9:30 -10:00 Welcome
10:00- 14:00 Sesiune de terapie sistemica
14:00-15:00 Pauza de pranz
15:00- 18:00 Sesiune de terapie sistemica

Duminica 9:30 – 10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune de terapie sistemica
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune de terapie sistemica
16:00-16:30 Incheiere workshopCINE PARTICIPA ?

Ai trecut printr-un divort si de atunci totul parca s-a naruit?
Stii de avorturi in familia ta?
Stii de relatii extraconjugale in familie si copii nascuti inafara casatoriei?
Relatiile parteneriale sunt neimplinite ?
Stii de vreo adoptie tainuita in familie?
Cineva din familie are o boala grea ?
Stii de pierderi materiale mari ?
Ai pierdut o persoane draga si totul este de nerezolvat?
Stii de sinucideri in familie?
Stii de dezmosteniri ?
Ai auzit de crime in trecutul familiei ?
Stii de experiente de razboi dramatice la bunici,strabunici ?
Ai cunostinta de abuzuri, viol, dependente de orice fel in istoricul familiei?
Cineva a fost lipsit de iubire in famile, abandonat?
Nu iti gasesti scopul si esti lipsit de vointa in viata?
Ai trecut sau treci prin depresii sau poate cineva din familie?
Ai alte situatii de din viata, care iti consuma energia, te „tine legat”, iti genereaza frica, neputinta, sentimentul de debusolare şi blocaj?

CONDITII PARTICIPARE

Se lucreaza la nivel profund in care perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Este un nivel dincolo de ceea ce stim in mod curent , de aceea este recomandabil sa veniti cu sufletul deschis, fara imagini si asteptari mentale.
Pot participa atat profesionisti ai domeniului cat si persoane fara legatura cu domeniul.


CONTRIBUTIA :
Pentru conferinta:
•   30 ron (pentru plata in avans pana la 20 iunie a.c.)
•   50 ron (pentru plata intre 21-27 iunie a.c)
IMPORTANT : CEI CARE SE VOR PARTICIPA LA WORKSHOP AU ASIGURATA PARTICIPAREA GRATUITA LA CONFERINTA (sau pot invita si ceda locul unei alte persoane care va participa de asemenea GRATUIT la conferinta)
Pentru workshop:
•   220 pentru cei care repeta constalatiile cu Ion Bucur in Iasi(pentru plata pana la 20 iunie a.c.)
•   300 pentru cei care participa prima data la Constelatii cu Ion Bucur (plata intre 21-28 iunie a.c.)
•   280 ron  pentru cei care participa prima data (pentru plata in avans pana la 20 iunie 2013),
•   330 ron pentru cei care participa prima data la Constelatii cu ion Bucur (plata intre 21-28 iunie a.c.)

FACILITATE : pentru membrii aceleiasi familii investitia este de 450 ron / 2 persoane (de ex parinte si copil,sot si sotie,frate si sora etc) plata in avans sau 600 ron intre 21-28 iunie 2013.


Va asteptam cu sufletul deschis !
Suna acum pentru inscriere !


Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie

Email:  genoveva.salvaras@gmail.com sau la
telefon 0726 580 568 Genoveva Salvaras.


Numarul maxim la workshop este de 30 de participanti.

MODALITATI DE LUCRU:
Se lucreaza cu toti membrii grupului prin exercitii de grup sau in grupuri mici. In afara de aceasta modalitate aproximativ 16 persoane pot lucra direct propria constelatie. De asemenea participarea ca reprezentant intr-o alta constelatie este o modalitate puternica de lucru si de insight. Chiar si ca observator beneficiile constelatiilor pot fi la fel de mari ca si ale celor care lucreaza direct, uneori chiar mai mari deoarece persoanele implicate pot dezvolta diverse rezistente in timp ce, neimplicat, poti avea acces la intelegeri profunde ale propriilor problematici.28
Evenimente / Conferinta de CONSTELATII FAMILIALE cu Ion Bucur
« Last post by conferintespirituale on May 30, 2013, 09:56:29 PM »
Conferinta  si WORKSHOP de CONSTELATII FAMILIALE
Vindecare prin Adevar, Iubire si Ordine

IASI,28,29 si 30 IUNIE 2013

28  Iunie 2013 Conferinta de Constelatii Familiale
29-30 Iunie 2013 Workshop de constelatii familiale


DE CE SA PARTICIPI ?

Purtam cu noi atat darurile celor de dinaintea noastra ,cat si „afacerile” nerezolvate în generatiile anterioare.

Uneori ne dam seama ca am ajuns in situatii pe care nu le-am dorit si pe care nu le putem intelege prin logica obisnuita, alteori vedem, cu durere si neputinta CUM ISTORIA CELOR DINAINTE SE REPETA SI CU NOI.


Numai pentru o parte din problemele noastre suntem cu adevarat responsabili si in consecinta avem si solutii. O alta parte se datoreaza „bagajului” INCONSTIENT pe care-l purtam din iubire pentru cei de dinaintea noastra.
Doar ca aceasta iubire este o iubire inconstienta, ce se manifesta paradoxal si ne duce catre esec, boala si chiar moarte.

NU PUtEM SCAPA DE IUBIRE ..ASTA ESTE VESTEA CEA BUNA. Putem doar sa-i recunoastem PUTEREA, SA NE SPRIJINIM DE EA si sa invatam sa ne supunem, CU GRATIE SI DEMNITATE.
Putem doar sa invatam cum anume sa sprijinim iubirea care ne va sustine viata.


In Constelatiile de familie iubirea inconstienta iese la suprafata si devine o iubire care sprijina viata, succesul, implinirea pe o cale proprie, diferita si separata de destinul familiei de origine.

Acest lucru nu este posibil decat daca separarea de familie se face cu respect si cu iubire, onorand si consimtind tot ceea ce a fost inaintea noastra, ca pe un binecunoscut si larg neinteles adevar, ca prezentul se construieste in totalitate pe trecut. Doar onorand si consimtind trecutul ne putem elibera de el si atunci, primim -in gratie- un pic mai multa libertate.

Altfel spus in constelatii invatam(pe propria piele) sa facem trecerea de la iubirea cea „mica”, catre o iubire „mai mare”, invatam sa judecam mai putin, si invatam sa devenim mai smeriti, intr-un sens foarte concret, in fata vietii.

Si asa, cu dimensiuni mai mici(mai putin umflati de omnipotenta), mai putin importanti si ambitiosi, gasim o cale ca viata noastra sa inceapa sa curga, gasim caldura care sa ne insufleteasca si sa ne indrume...in directii pe care nu le stim....dar poate le intuim. Ce nu putem noi ca indivizi, prin vointa noastra, se implineste printr-o vointa si inteligenta superioara noua, catre o implinire a propriului destin si nu catre o repetare a destinelor familiei.

Nu putem vindeca pe nimeni in afara noastra, nu putem decat sa incercam sa ne vindecam pe noi insine....si atunci lumea din jurul nostru se poate schimba. In acest proces de transformare profunda, integritatea si intelegerea limitelor noastre sunt esentiale. Sa incepem cu noi insine si apoi multe devin posibile. Putem vindeca doar familia din interiorul nostru.

Purtam cu noi dezechilibrele din familie astfel ca persoana care lucreaza in constelatii, direct sau indirect, sau doar participa primeste oportunitatea de a intelege cum sa se elibereze de consecintele acestora.

Astfel, in workshopul de Constelatii:

• Se restabileste inclinatia naturala a fiintei umane catre o iubire mai mare si astfel in interiorul persoanei isi gasesc locul de drept toti membrii familiei, uneori uitati, respinsi, exclusi, judecati.

• Se topesc limitele care forteaza persoanele sa ramana in postura de copii fideli in ceea ce a fost dificil sau neterminat in familie inaintea lor.
• Se topesc limitele iubirii inconstiente si imature iar persoana experimenteaza o intelegere, o iubire si o lumina mai mare. Persoana incepe sa experimenteze fidelitatea in bine fata de tot ceea ce a fost inainte.

• Se pot intelege, dupa ani sau generatii, cauzele blocajelor, suferintelor, pierderilor si neimplinilor care se repeta.

• Ne putem impaca cu destinele dificile ale celor dragi, atunci cand intelegem la nivel de suflet ce anume s-a intamplat.

• Si, pentru ca eliberam iubirea in interiorul nostru, ea incepe sa curga altfel, mai liber in sistemul nostru de familie, in jurul nostru.

Fiecare va experimenta intr-un fel unic consecintele acestui proces de curgere mai libera si sanatoasa.
Toate acestea se implinesc doar daca cel care participa sau lucreaza este pregatit sa-si vada propriul adevar inconstient si sa-l imbratiseze.

Constelatiile se bazeaza pe Adevar, Iubire si Ordine.
Daca le doriti in viata voastra atunci in constelatii vi se ofera o sansa si va asteptam. Insa este doar una dintre sansele care ni se ofera in viata, pentru fiecare dintre noi exista multe altele. Daca nu vor fi constelatiile cu siguranta vor fi altele.

CUM FUNCTIONEAZA METODA ?

Ceea ce se intampla in constelatii, datorita adancimii pe care o sondeaza, nu poate fi explicat suficient de bine prin cuvinte. Este o experienta puternica, poate mai puternica decat alte experiente pe care le-ati trait pana acum si foarte concreta. Nu este nevoie sa va fortati imaginatia pentru a avea acces la experienta.
Cu ce anume ramane o persoana depinde in cea mai mare masura de ea insasi, si de abia asteptam sa relatati singuri ceea ce se intampla in cele din urma.
Procesul constelatiilor, un proces asemanator cu psihodrama, arata foarte clar ca familia noastra si toti cei care ne-au precedat traiesc in interiorul nostru.
Aceasta metoda de terapie transgenerationala sprijina persoana sa-si gaseasca locul care i se cuvine in cadrul Sistemului din care face parte.
În cadrul acesteia se recunoaste persoana ca un individ de sine statator, cînd este vorba de decizii si responsabilitati, dar si legaturile sale in interiorul Sistemului din care face parte si căruia îi aparţine, deci realitatea psihologica a individului de a fi parte a ceva mai mare.

Metoda ajuta la cresterea, evolutia si maturizarea persoanei, care isi recupereaza in acest fel puterea reala ca individ in fata vietii si a destinului. Persoana are oportunitatea de a-si gasi locul care ii corespunde in cadrul Sistemului; de a clarifica ceea ce este / ceea ce nu este, ceea ce-i corespunde /nu-i corespunde, daca solutia unei dificultati este sau nu este in puterea sa, in asa fel incat sa poata recunoaste si respecta aceasta ordine.

Consecinta este sprijinirea in procesul de crestere si evolutie pana cand omul isi recupereaza IDENTITATEA, INDIVIDUALITATEA SI LIBERTATEA DEPLINA si iese din starea de „victima” a destinului, atat cat este posibil pentru noi ca fiinte umane.

SITUATII IN CARE POATE FI DE AJUTOR PARTICIPAREA LA UN WORKSHOP DE CONSTELATII DE FAMILIE:
In majoritatea cazurilor  este un ajutor cand avem de-a face cu teme care produc disconfort, diminuarea calitatii vietii, suferinta sau probleme din cauza unor fapte pe care nu suntem in stare sa le recunoastem cu claritate, sau aspecte in care constient sau inconstient suntem plasati in dezordine sau intr-o pozitie injusta.

Sunt o multime de teme care pot fi abordate de la unele foarte grave la altele mai putin grave: moartea copiilor, victime din razboaie, crime de tot felul etc. morti injuste sau tragice, morti care nu au fost integrate sau recunoscute, dolii care nu au fost duse la capat, toate evenimentele care implica morti si care au lasat teme nerezolvate se pot lucra cu aceasta metoda. Desigur pot fi abordate situatii care sunt consecintele nedreptatii, toate formele de nedreptate, lipsa de recunoastere, adevar si minciuna; adevaruri nerecunoscute sau netransmise, minciuni transmise sau ascunse, tot ce ascunde adevarul, tot ce ne departeaza de realitate, toate secretele de familie, toate pierderile si doliile, toate minciunile, bolile grave, suferinta persoanelor...

DE FAPT TOT CE IMPLICA NERECUNOASTERE / NEACCEPTARE A REALITATII SI LIPSA DE RESPECT FATA DE ACEASTA REALITATE, toate sunt teme care pot fi abordate cu Metoda Constelatiilor Familiale.

Pot fi abordate toate temele legate de relatii : familia, respectul fata de ea si membrii ei, loialitatea oarba; relatii umane, respectul fata de aceste relatii, fidelitatea, adevarul, sinceritatea, toate temele relationate cu banii, tot ce este relationat cu sanatatea, temele relationate cu confruntari personale importante etc.
In esenta pot fi lucrate toate temele care împiedică gestiunea totală sau parţială a VIEŢII sub toate formele ei, indiferent dacă se produce de o manieră conştientă sau inconştientă, de origine trecută sau prezentă.
În general aceste teme creează complicaţii in viaţa persoanelor care aparţin sistemului pentru că sunt teme care atentează contra integrităţii Sistemului de familie.


Exemple de evenimente care afecteaza sistemul de familie:
• moarte prematură a copiilor, părinţilor sau bunicilor;
• divorţuri, relaţii anterioare, inclusiv ale părinţilor şi bunicilor;
• accidente tragice în care a murit un membru al familiei;
• avorturi naturale şi provocate;
• un membru al familiei este criticat/judecat, exclus, considerat ”oaia neagră”;
• fapte de război;
• supravieţuitori – vina/pierdere;
• o mamă care moare la naşterea copilului;
• violuri, abuzuri, injustiţii;
• morţi premature (sub 25 de ani, sau părinţi care au copiii mai mici de 15 ani);
• sinucidere sau încercare de sinucidere;
• crime în special asasinate;
• cineva înşelat, nedreptăţit (dezmoştenit, sau falsificări de acte în moşteniri etc.);
• cineva a fost condamnat la închisoare; internat într-un ospiciu;
• cand au fost destine şi incidente grave:
o Copii ilegitimi sau copii daţi în adopţie sau abandonaţi;
o Boli grave, handicapuri;
o Persoane ucise, torturate sau nedreptatite profund;
• Părinţi de naţionalităţi sau culturi diferite; emigrări;
• Relaţii anterioare importante ale unuia din părinţi.


Sambata-Duminica, 29-30 IUNIE 2013 ,Iasi
Facilitator ION BUCUR
_______________________________________________________
CONSTELATIILE FAMILIALE – reprezinta metoda construita de catre un psihoterapeut german etc., Bert Hellinger, dupa zeci de ani integrare a practicii sale de psihanaliza, Gestalt terapie, NLP, analiza tranzactionala, spiritualitate, terapii sistemice de familie.
Baza care susţine metoda Constelaţiilor Familiale este REALITATEA iar motorul este RECUNOAŞTEREA acestei realităţi.
Există o frază a lui Bert Hellinger care spune: „doar apropierea de realitate ne poate da forţă”.
Constelaţiile familiale SUNT UN DAR facut de Bert Hellinger după integrarea muncii multor terapeuţi geniali şi a experienţelor sale personale in psihoterapie.
Amănunte in plus puteţi afla pe :
http://www.constelatiifamiliale.ro/ro/constelatii-familiale.html
http://www.hellinger.com/


_______________________________________________________


ION BUCUR – psihoterapeut,psiholog, facilitator de Constelatii Familiale.S-a format in aceasta metoda pe parcursul unei experiente de peste sapte ani sub indrumarea Dorinei Mocanu, Alberto Iturbe Lete, Franz Ruppert, Jutta Ten Herkel si BERT HELINGER.
A facilitat peste 60 de workshopuri de constelatii de familie( aproximativ 900 de constelatii).

Mai multe pe http://www.constelatiifamiliale.ro/ro/ion-bucur.html


LOCATIA :  IASI, Hotel Capitol

PROGRAM:
Vineri 17:00 – 20:30 Conferinta cu prezentarea metodei de functionare a constelatiilor si lucrul demonstartiv al unei constelatii, intrebari si raspunsuri pentru participanti.

Sambata 9:30 -10:00 Welcome
10:00- 14:00 Sesiune de terapie sistemica
14:00-15:00 Pauza de pranz
15:00- 18:00 Sesiune de terapie sistemica

Duminica 9:30 – 10:00 Welcome
10:00-13:00 Sesiune de terapie sistemica
13:00-14:00 Pauza de pranz
14:00-16:00 Sesiune de terapie sistemica
16:00-16:30 Incheiere workshopCINE PARTICIPA ?

Ai trecut printr-un divort si de atunci totul parca s-a naruit?
Stii de avorturi in familia ta?
Stii de relatii extraconjugale in familie si copii nascuti inafara casatoriei?
Relatiile parteneriale sunt neimplinite ?
Stii de vreo adoptie tainuita in familie?
Cineva din familie are o boala grea ?
Stii de pierderi materiale mari ?
Ai pierdut o persoane draga si totul este de nerezolvat?
Stii de sinucideri in familie?
Stii de dezmosteniri ?
Ai auzit de crime in trecutul familiei ?
Stii de experiente de razboi dramatice la bunici,strabunici ?
Ai cunostinta de abuzuri, viol, dependente de orice fel in istoricul familiei?
Cineva a fost lipsit de iubire in famile, abandonat?
Nu iti gasesti scopul si esti lipsit de vointa in viata?
Ai trecut sau treci prin depresii sau poate cineva din familie?
Ai alte situatii de din viata, care iti consuma energia, te „tine legat”, iti genereaza frica, neputinta, sentimentul de debusolare şi blocaj?

CONDITII PARTICIPARE

Se lucreaza la nivel profund in care perceptia si intelegerea obisnuita, rationala si logica nu functioneaza. Este un nivel dincolo de ceea ce stim in mod curent , de aceea este recomandabil sa veniti cu sufletul deschis, fara imagini si asteptari mentale.
Pot participa atat profesionisti ai domeniului cat si persoane fara legatura cu domeniul.


CONTRIBUTIA :
Pentru conferinta:
•   30 ron (pentru plata in avans pana la 20 iunie a.c.)
•   50 ron (pentru plata intre 21-27 iunie a.c)
IMPORTANT : CEI CARE SE VOR PARTICIPA LA WORKSHOP AU ASIGURATA PARTICIPAREA GRATUITA LA CONFERINTA (sau pot invita si ceda locul unei alte persoane care va participa de asemenea GRATUIT la conferinta)
Pentru workshop:
•   220 pentru cei care repeta constalatiile cu Ion Bucur in Iasi(pentru plata pana la 20 iunie a.c.)
•   300 pentru cei care participa prima data la Constelatii cu Ion Bucur (plata intre 21-28 iunie a.c.)
•   280 ron  pentru cei care participa prima data (pentru plata in avans pana la 20 iunie 2013),
•   330 ron pentru cei care participa prima data la Constelatii cu ion Bucur (plata intre 21-28 iunie a.c.)

FACILITATE : pentru membrii aceleiasi familii investitia este de 450 ron / 2 persoane (de ex parinte si copil,sot si sotie,frate si sora etc) plata in avans sau 600 ron intre 21-28 iunie 2013.


Va asteptam cu sufletul deschis !
Suna acum pentru inscriere !


Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie

Email:  genoveva.salvaras@gmail.com sau la
telefon 0726 580 568 Genoveva Salvaras.


Numarul maxim la workshop este de 30 de participanti.

MODALITATI DE LUCRU:
Se lucreaza cu toti membrii grupului prin exercitii de grup sau in grupuri mici. In afara de aceasta modalitate aproximativ 16 persoane pot lucra direct propria constelatie. De asemenea participarea ca reprezentant intr-o alta constelatie este o modalitate puternica de lucru si de insight. Chiar si ca observator beneficiile constelatiilor pot fi la fel de mari ca si ale celor care lucreaza direct, uneori chiar mai mari deoarece persoanele implicate pot dezvolta diverse rezistente in timp ce, neimplicat, poti avea acces la intelegeri profunde ale propriilor problematici.29


Workshop SKHM/ALL LOVE sau Calea spre iluminare
cu maestrul Patrick Zeigler
Iasi 15-16 Iunie 2013

Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras organizeaza in Iasi, in zilele de 15-16 iunie 2013
workshopul  All Love/SKHM pe care maestrul Patrick Zeigler le sustine in Romania.

Conectarea directa la SKHM, in prezenta lui Patrick,va fi o minunata experienta revelatoare pentru toti cei care se afla pe calea evolutiei spirituale.
Veti putea astfel primi initierea pe SKHM/All Love/Lumina Curcubeului chiar de la cel care a primit-o in Marea Piramida.
 Veti invata direct de la sursa Meditatia Shenu/a Crucii de Lumina si a Infinitului, dansul Infinitului, ca si numeroase alte tehnici utile.

Documentare
http://www.skhm.org/skhm/intro.html

Despre Patrick Zeigler

Patrick Zeigler este un recunoscut terapeut  care se preocupa de vindecarea trupului, mintii si spiritului. Energia vindecatoare a iubirii izvoraste din inima, din mainile si din vocea sa. Avand o experienta de peste 25 de ani in terapiile holistice – s-a aflat in contact si a invatat de la terapeuti, samani si guru din Arabia, Nepal, India si Africa –, Patrick este unul dintre cei mai importanti maestri Reiki, fiind cel care, in 1984, a fondat sistemul Seichim, raspandit si dezvoltat azi la scara planetara.

Nu putini sunt cei care, dupa un curs cu el, au avut capacitatea de a fonda propriul lor sistem. Aproape tot ceea ce numim Reiki nontraditional porneste de la un singur om: Patrick Zeigler. Numeroasele sisteme Seichim n-ar fi existat fara experienta lui initiatica in Marea Piramida, si fara ca T’Om Seaman (Seichim in 7 nivele) sa-i fi fost discipol. Sistemele Karuna n-ar fi aratat astazi asa cum le cunoastem daca nu i-ar fi fost discipoli Kathleen Milner (Sai Baba/Tera Mai) si Vincent Amador (Karuna Ki).
Daca ne gandim ca el este cel care a introdus simbolul Infinitului in sistemele terapeutice si de evolutie spirituala contemporane, atunci realizam ca toate sistemele in care apare acest simbol, singur, sau inclus in alte simboluri, ca in Zonar, de exemplu, ii sunt datoare intr-un fel.

Despre SKHM

In fiecare dintre noi este prezenta Energia Creatoare.
SKHM (cunoscut si ca Sekhem si Seichim)
•   restabileste legatura noastra cu Sursa,
•   ne permite sa ne constientizam mai bine misiunea personala 
•   ne indepartam blocajele care creeaza iluzia ca suntem separati de Sursa,
•   ne putem cufunda in Lumina Vie SKHM ce se va manifesta in nenumarate feluri in viata voastra – de la cresterea capacitatii de terapeut, la clarvedere si sporirea talentului artistic!

•   ne face sa avem experienta spirituala initiatica in sensul vindecarii.
SKHM include vindecarea prin puterea sunetului, meditatii, vizualizari, meditatii in miscare, simboluri si mantre.


Ce cuprinde Workshopul SKHM /ALL Love :

Introducere in SKHM
Descrierea asteptarilor posibile si identificarea blocajelor

Meditatie in grup si initiere
Introducere in tehnica lucrului in grup

Meditatie si initiere
Explicarea notiunii de Shenu

Lucrul individual cu SKHM-Khet (initiere)
Sesiune de terapie demonstrativa

Integrare in energia grupului
Vindecarea blocajelor emotionale

Vindecarea trecutului si a viitorului
Sprijin individual pentru avansati cu SKHM-Khet

Dansul Infiniului
Integrarea energiei si dinamicii grupului

Initierea grupului si inchiderea cercului


Programul celor doua zile de wekend SKHM/ALL Love incepe la 10:00 si se termina la 18:00.
LOCATIA : Iasi, Hotel Capitol
Cum poti participa ?
Contributia de participare la un workshop este de 250 euro pentru plata pana la 2 Iunie 2013 sau 300 de euro pentru plata pana la 14 Iunie a.c inclusiv.Va asteptam cu sufletul deschis !
Suna acum pentru inscriere !


Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie
Email:  genoveva.salvaras@gmail.com sau la
telefon 0726 580 568 Genoveva Salvaras.
30
Evenimente / PROGRAM 180 COACHING cu Claudiu Bratu
« Last post by conferintespirituale on May 30, 2013, 09:54:20 PM »

180 Coaching Program

Un program facut sa-ti aduca o schimbare fundamentala si sa transforme benefic in viata ta  tot ceea ce este posibil

Care sunt cele 37 dintre dintre cele 180 de secrete ce le  vei putea auzi ,intelege si/sau invata in cadrul programului?

•   Cum este creata sa functioneze fiinta umana si cum folosesc asta cei care stiu mecanismul, folosindu-se chiar si de tine?

•   Cum sa faci “curat” in relatiile tale cu oamenii din viata ta, cu banii, cu locurile etc

•   Strategii de a-ti linisti si curata mintea

•   Cum sa intri in rezonanta cu oamenii de pe frecventa schimbarii pe care vrei sa o provoci in viata ta?

•   De ce sa iubesti activitatea care te face nefericit ,inainte de a-ti da demisia?
•   De ce ti se repeta in viata situatiile neplacute ,ca la indigo, schimbandu-se doar  personajele?
•   Care este starea de constiinta in care functionezi automat ?
•   Cum te conduce si subordoneaza subconstientul si care este rolul constientului?
•   Care sunt caile de a crea o noua engrama a schimbarii dorite  in subconstient?
•   Ce este scala nivelelor de constiinta si cum iti poti creste acest nivel?
•   De ce sa „fii ceea esti”in loc de  sa „fii ceea ce ai” sau sa  „ fii ceea ce faci”
•   Care sunt cele 2 mari puteri cu care te conectezi si cum  te ajuta ele sa-ti atingi obiectivele si sa fii fericit
•   Cum sa simti succesul fara sa ai nici un success in intelesul comun al termenului
•   De ce acel gol interior apare mereu  dupa ce dispar stimulii exteriori ?
•   Vrei un antrenor personal sa te sprijine in atingerea obiectivelor?
•   Unde cauti fericirea si de ce 99 % dintre oameni nu o gasesc acolo unde o cauti si tu?
•   De ce esti doar tu si gandurile tale si cum iti distorsioneaza asta viata?
•   Cum sa scapi de cele mai non benefice obiceiuri
•   De ce este mintea o maimuta care se da in spectacol permanent si care te impiedica sa vezi viata adevarata
•   Cum sa gasesti  fericirea in interior cand ai fost invatat o viata intreaga  sa o cauti in exterior
•   Ce inseamna sa fii in prezent si care este  calea de a nu mai fi in trecut sau in  viitor
•   De ce si cum te ajuta spiritualitatea sa fii fericit si de ce partea materiala  este doar un instrument
•   Cum sa faci pentru oameni lucruri ca si cum le-ai face pentru tine si de ce
•   Ce inseamna recunostinta si cum sa spui te iubesc fara voce tare si totusi sa fii “auzit”
•   Care este modul in care spui si iti iei angajamente si ce inregistreaza Universul si iti trimite inapoi
•   Ce emite Dumnezeu si ce emit oamenii si la ce ar folosi asta?
•   De ce iubirea si ce fel de iubire este calea corecta care iti atrage bunastarea interioara si fericirea in viata
•   De ce o boala sau o problema este un excellent  professor de viata si cum sa ne pozitionam fata de ea
•   Cand sa incepi sa faci ceea ce iubesti cel mai mult in viata dar nu ai timp
•   Cum sa pierzi fara sa jelesti si cum sa castigi fara sa cazi in pacatul mandriei
•   Cum si cui sa daruiesti mai departe lucrurile simple care ai invatat ca te fac fericit
De ce nu poti avea in viata ceea ce stii ci doar ceea ce practici?
•   Care sunt limitarile si de a aduce in viata ta ceea ce-ti doresti si cum le poti depasi cu succes?
•   Strategii de a fi perseverent si prezent 100 % in ceea ce ai ales si iubesti sa practici
•   Cum sa constientizezi,accepti si sa faci schimbarea interioara care va atrage schimbari exterioare
•   Cum sa gasesti propriul maestru interior si sa ai  acces la el pe viata
•   Cum au facut altii pana acum si au experimentat succesul schimbarii totale a vietii

Si multe altele…

20 de ore de curs intensiv si o practica de 6 luni pentru a invata sa alegi si sa practici o noua stare interioara, o perspectiva  total noua asupra vietii,de fapt o noua viata,o noua stare de a fi.

După ce cunosc beneficiile Programului „180Coaching Program”, cei mai mulți oameni doresc să cunoască aspecte cat mai specifice. Deci, aici sunt răspunsurile la întrebările cele mai frecvente: ce, cum,unde, când,cine  și cât de mult va costa. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați organizatorul acestui program.

Ce inseamna participarea la Programul „180 de secrete ale schimbarii in viata”?
"Una dintre experiențele de viață cele mai plină de satisfacții." Asta e modul în care absolvenții descriu la finalul participarii experienta parcursa. De fapt, mai mult de 90% dintre participanți au declarat  că au primit invatatura in mod  distractiv, incitant, cu un support constant,nonformal si profund transformational
Acest program  nu este o prelegere, tehnică motivațională, sau o  terapie ,ci are valoare  foarte practică și de durată.  Este o experiență puternică, de învățare accelerată,un dialog ghidat intre trainer și participanți.
 
Cum se desfasoara  programului ?
Programul  se desfășoară într-un mediu casual cu 30 pana la maxim 50 de persoane. Participanții sunt încurajați să poarte haine confortabile.” 180 de secrete ale schimbarii in viata „este un program de coaching continuu de 6 luni, cu un antrenor si un elev , ghidati si sutinuti de trainer.
Startul incepe cu
1 zi  de training intensiv
apoi
2 sesiuni  de coaching online in grupul de formare la  9 si 40 de zile
dupa care
6 ore de training intensiv la 3 luni
iar la final
6 ore de training intensiv la 6 luni
de fapt
Este inclus si  un program de antrenament care va fi dezvaluit in cadrul primului curs impreuna cu instrumentele care sa sustina acest antrenament.

Cand si unde incepe programul?
Iasi,data 15 Iunie 2013

Cine participa ?
Oamenii din toata tara si din toate categoriile de viață s-au format in acest program,oameni care s-au educat cu succes, variind de la varsta studentiei si pana  la seniori - participanții fiind oameni la fel ca tine.

Cat costa?
Valoarea intregului program de 6 luni este de  1000 ron pentru plata integrala in avans sau 1200 ron pentru plata in rate(500 avans minim  pana la intrarea in program si restul in 3 luni de la inceperea programului la datele la care se angajeaza studentul.
Oamenii care au intrat in acest program declarau la inceput :
•   Cred ca sunt fericit pana cand pierd obiectul/persoana  din exterior care era proiectia fericirii mele,moment in care simt un mare gol
•   Vreau sa faca o schimbare majora in viata si nu am curajul s-o fac
•   Nu inteleg de ce mi se tot repeta situatii de viata de spui ca sunt personajul aceleiasi piese proaste de teatru
•   Am un obiectiv de atins si nu gasesc resursele de a ma  tine de pasii si etapele de parcurs pentru a-l atinge
•   Vreau sa iubesc  mai mult si nu gaseste motive si energie sa o fac
•   Trec printr-o printr-o chestiune de viata care mi se pare grea si dramatica si vreau sa depasesc asta
•   Vreau sa aduc lucruri mai bune viata pe care mi le doresc de mult timp in viata mea si nu stiu cum
•   Vreau sa ma debarasez de  un obicei prost  sau de gandirea negativa si nu stiu cum

Nu pierde sansa de a participa la un program mediatizat decat prin viu grai,la  care au participat si s-au format peste 2000 de persoane din toata Romania.

Cine este trainerul?
 Claudiu Bratu trainer format in Programul LandMark- leader mondial  in domeniul coachingului si dezvoltarii personale.Are o experienta de trainer de peste 15 ani. a condus mai multe afaceri si a ales in urma cu 2 ani  sa schimbe vietile oamenilor sustinand acest program in toata Romania.

Oamenii care vor parcurge acest program vor fi  capabili sa:
•   vada dincolo de parerile si limitele cu care erau obisnuiti si sa atinga nivele nebanuite in relatii,in societate,in vietile lor;
•   aiba mai multa putere in viata lor prin ceea ce spun,simt si fac
•   aiba mai multa incredere ei  insisi si in valabilitatea atingerii oricarui obiectiv al vietii
•   inlature obiceiuri si programe mentale nedorite,paguboase si vor atinge noi platouri de performanta
•   imbogateasca  viata lor   cu activitati care ii fac fericiti si pe care nu au avut timpul,curajul, banii sa le inceapa niciodata pana acum;
•   traiasca viata din plin si sa se bucure de ea indiferent de ce fac sau ce au acum in viata lor;
•   faca alegeri corecte si benefice pentru ei;
•   isi  creeze propriul viitor dupa propriul design,stiind sa-si acceseze uriasele resurse interioareVă aşteptăm  acum!
Pentru detalii si înregistrare nu ezita sa ne contactezi prin  e-mail sau telefon.


Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie energetica si parapsihologie
                           Inscrie-te acum  genoveva.salvaras@gmail.com  sau la
                                         telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 10