Author Topic: Clubul Best Billiards  (Read 1426 times)

Offline Alexx

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 707
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Clubul Best Billiards
« on: February 07, 2011, 05:00:30 AM »
Quote
Evenimente
Winter Party

18.12.2010
Winter Party party la Iasi
BLACK & WHITE 1st EDITION

27.11.2010
BLACK & WHITE 1st EDITION party la Iasi
Parteneri
dublin pub
Newsletter

Clubul Best Billiards din Iasi

Best Billiards este unul din cele mai apreciate locuri de distractie din iasi. Avand o suprafata de 500 de metri patrati, 10 mese de biliard si peste 120 de locuri, Best Billiards este alegerea potrivita fie ca doriti sa savurati o cafea, sa jucati biliard, sau sa vizionati un meci de fotbal alaturi de prieteni.

Prin amenajarea sa , clubul ofera o atmosfera calda primitoare. Decoratiunile din lemn si luminile ascunse creeaza un ambient placut, ce avantajeaza jocul de biliard, fiind in aclesi timp un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare.
Mesele de biliard
mese biliard tudor iasi

Clubul Best Billiards va pune la dispozitie cele mai bune mese profesionale din oras, Brunswick " Metro Competition " (9 feet) fiind recunoscute pe plan international datorita calitatii.

Pentru clientii care doresc o atmosfera exclusivista, Best Billiards pune la dispozitie un salon separat, dotat cu 2 mese de biliard si canapele din piele.
Cafea & Internet @ Happy Hour

internet coffee tudor iasi Fiind situat in incinta campusului Tudor Vladimirescu, Best Billiards vine cu un program de "Happy Hour" ce se adreseaza in principal studentilor. Zilnic intre orele 08:00 si 17:00 clubul ofera o reducere de 50% la tariful de biliard si la produsele din cafea.

Ca si facilitati clubul de biliard este dotat cu wi-fi (internet wireless) si 3 plasme la care puteti viziona cele mai importante evenimente sportive. In serile de weekend, Best Billiards organizeaza petreceri tematice cu muzica ce satisface o arie larga de gusturi.De asemenea, la bar puteti gasi o mare varietate de bauturi si cocktailuri pentru ca distractia sa fie garantata.

text luat de pe site-ul lor: http://bestbilliards.ro/

Parere personala ... biliard n-am jucat dar am prins o petrecere de week-end care mi-a placut. Preturi normale (o bere e 5 lei de exemplu) iar atmosfera si servirea e si ea placuta ca de asemeni si muzica. Poate voi ajunge acolo si la o bila :D.

Contact:
Tel: 0332/440346
Adresa: Facultatea de chimie, parter.
Campus Tudor Vladimirescu, Iasi
Program: Non-Stop