Author Topic: Pizzeria Mamma Mia  (Read 1368 times)

Offline Alexx

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 707
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Pizzeria Mamma Mia
« on: August 28, 2011, 03:21:36 AM »
Quote
Deschisă în urmă cu 6 ani, Pizzeria Mamma Mia are un real succes printre consumatorii ieşeni. Cu o capacitate de 200 de locuri (în interiorul localului) şi 80 de locuri pe terasa deschisă pe toată durata sezonului estival, Mamma Mia face faţă, cu succes, provocării de a fi o gazdă bună. Spaţiul de servire este compartimentat astfel încât să vă puteţi bucura de calitatea produselor comandate. Salonul de nefumători,  aerul condiţionat şi, mai ales, amabilitatea personalului, transformă o simplă masă într-o experienţă culinară desăvârşită.

Pizzeria Mamma Mia vine cu o ofertă bogata de pizza şi preparate, gătite din cele mai proaspete ingrediente, atent alese de către bucătarii noştri.

Vă aşteptăm la Pizzeria Mamma Mia  situată în B-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt,  nr. 4, în spatele blocului Gulliver ori să ne contactaţi on-line sau telefonic! Comenzile dvs, indiferent de sortimentul de mâncare pe care doriţi să-l serviţi, vor fi livrate la domiciliu în cel mai scurt timp.

Promovată constant de calitatea produselor, seriozitatea staff-ului şi reacţia promptă la cerinţele pieţei, Mamma Mia  vine în întâmpinarea nevoilor Dvs. cu un departament specializat pentru office catering şi banqueting.

Cu o bucătărie de 300m2, utilată la standarde europene, cu patiserie şi atelier cofetărie proprii, maşini dotate conform normelor şi un personal calificat, deschis şi flexibil, venim în sprijinul Dvs. cu produse de calitate pentru a satisface orice dorinţă a clientului.

Renumele actual l-am câştigat prin calitatea preparatelor şi diversitatea pe care o oferim. Respectul clienţilor l-am câştigat şi îl păstrăm datorită profesionalismului de care dăm dovadă, atenţiei in servire şi pasiunii depuse de bucătarii noştri în prepararea felurilor de mâncare şi, nu în ultimul rând, datorită preţurilor corecte pe care le practicăm.

sursa: http://www.mammamia.ro/index.php?route=information/information&information_id=4

In urma cu 6 ani aveau printre cele mai bune pizza din Iasi. La vreun an dupa, nush ce s-a intamplat dar gustul ori s-a dus ori l-au condimentat cu fum de tigara. Recent si-au schimbat locatia (cu ceva scandal) si pizza a devenit acceptabila, dar nu si printre preferatele mele. Servirea e oke, preturile acceptabile si plin de tineret.

Contact:
Pizzeria Mamma Mia
Adresa: Iasi, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 4, in spatele blocului Guliver
Terasa Mamma Mia
Adresa: Iasi, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 10
Mamma Mia livrari la domiciliu
Adresa: Iasi, str. Capsunilor nr 1
Telefon: 0232 270 215, 0332 466 966, 0747 248 758, 0728 148 658
Fax: 0332 466 111
« Last Edit: August 28, 2011, 03:39:35 AM by Alexx »