Author Topic: SEGA NAMASTE VINE LA IAȘI - LANSARE DE CARTE 24 august 2012  (Read 3034 times)

Offline Genoveva

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
  • Popularitate: 0
    • View Profile
     "E trecut de miezul nopții și liniștea mirosind a flori de tei se furișează în casă pe ușa deschisă de la balcon. În penumbra din hol, chiar la intrare, așteaptă cuminte rucsacul albastru, pe care îl am dintr-a șasea.

      E un rucsac mare și zdravăn, nepăsător la trecerea timpului, dar bucuros să fie umplut din nou, ca pe vremuri. 15 kilograme cu totul. Nu înțeleg ce atârnă așa greu. Sunt doar trei cămăși subțiri, două tricouri, o jachetă de trening, două perechi de pantaloni scurți și două de pantaloni lungi, o pereche de șlapi, o periuță de dinți, un aparat de bărbierit, o trusă cu medicamente (că nu se știe) și alte câteva mărunțișuri.

     Ca o matahală beată, rucsacul albastru se sprijină de alt rucsac, micuț și cenușiu, care conține un kilogram de ghid Lonely Planet, câteva cărțulii, un caiet pentru însemnări, două pixuri și mai multe nu, că nu mai încape. Rucsacul cel mare și rucsacul cel mic așteaptă aventura. Un cuplu încremenit de teamă să nu rupă vraja nopții. Un Don Quixote și un Sancho Panza dintr-un alt basm. Dulcineea fiind eu."Sega trăia acum 5 ani visul românesc postdecembrist: avea o carieră în ascensiune într-un domeniu bine plătit (publicitate), un jeep, un apartament și, în general, un trai confortabil.Mai avea, de asemenea, un gol lăuntric, un început de depresie și o lipsă acută de sens.Fascinanta și deopotrivă terifianta călătorie a lui Sega pe misterioasele tărâmuri de la capătul pământului este povestită cu lux de amănunte în NAMASTE, romanul de aventuri spirituale în India.

Evenimentul va avea loc la Iași, în Gradina Embargo pe data de 24 august începând cu ora 17:30.
SEGA ne va invita la o ceașcă de ceai masala adus tocmai din India, în acorduri de gonguri tibetane, un spectacol unic in România sub îndrumarea dnei Elisabeta GHELBER.
Vino fară așteptări, cu inimă de copil!
 

Ca lucrurile să decurgă lin, avem însă și o oarecare rânduială:

17:30 – 18:00: Primirea cititorilor
18:00 – 18:15: Despre SEGA cu drag
18:15 – 19:30: Povestește-ne SEGA
19:30 – 20:30: Autografe, schimb de impresii și fotografii
20:30 – 21:30: Concert live de gonguri tibetane


Evenimentul va avea loc la Iași, în Gradina Embargo pe data de 24 august începând cu ora 17:30.
Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile, astfel încât este necesară CONFIRMAREA prezenței:
Telefonic: 0726 580 568 - Genoveva SALVARAS
Email: genoveva.salvaras@gmail.com

   
Vă așteptam cu drag la o seară de literatură esoterică cu aromă de ceai masala!Pe data de 25 august Sega va susține conferința :""O CĂLĂTORIE DE LA FRICĂ LA MEDITAȚIE ȘI DE LA MEDITAȚIE LA..."(pentru mai multe detalii accesați paginile de facebook Curs de Miracole și Hai in India)

Eveniment susținut de comunitățile Conferinte spirituale Romania și Hai în India
http://www.facebook.com/ConferinteSpiritualeRomania
https://www.facebook.com/Hai.In.India


Cu devotiune ,Iubire si Bucurie,
Genoveva