Author Topic: WORKSHOP CREDITAT CPR"Travaliul iertarii in psihoterapie. Dezlegarea de trecut"  (Read 4895 times)

Offline icscc

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Scoala Sistemica de Formare Iasi si ICSCC lanseaza pe 20 februarie la IASI workshopul creditat "TRAVALIUL IERTARII IN PSIHOTERAPIE - DEZLEGAREA DE TRECUT"

CUI SE ADRESEAZA WORKSHOPUL?
Acest eveniment se adreseaza tuturor celor care sunt in procesul construirii unei cariere de consilier sau psihoterapeut, precum si tuturor practicienilor care doresc un instrument nou cu care sa-si completeze kitul terapeutic, absolventilor facultatilor de psihologie, medicina, sociologie, psihopedagogie speciala, asistenta sociala, filosofie sii teologie care doresc sa devina psihoterapeuti si se afla in cautarea programului de formare potrivit viziunii personale de vindecare si interventie.

Se organizeaza conform calendar la Iasi:
20.02.2013

30.04.2013

Ce face acest workshop? Iti deblocheaza toata energia impietrita in trecut, efectul fiind (ridicarea abundenta cu energie in sigiliie superioare si activarea retelelor neuronale specifice fluxurilor de constiinta din aceste sigilii) deblocarea efectiva a vietii in domeniile in care simti ca stagnezi sau nu mai ai inspiratie. Devii mai “usor”, flexibil si tolerant cu tine si ceilalti, scade reactivitatea emotionala si viitorul este creat după calauzirea spiritului si nu a unei minti dominate de trecut. Iertarea te face intelept si deschide drumul clarviziunii pe linia ta de destin si a altora.

TRAINER: Diana Laura Ciubotaru, este formator si supervizor in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Scolii Sistemice de Formare Iasi, psihoterapeut principal specializat in terapie sistemica de familie si cuplu, presedintele Institutului de Cercetare si Studiul Constiintei Cuantice si creatorul Scolii de Activare a Sinelui, specializata in terapia Sinelui si terapeut licentiat in terapia Bowen.

DETALII DE ORGANIZARE
Locatia: IASI, Centrul HolistSan, Sos. Nicolina, nr.85, bl. 988, sc. B, parter, interfon 02
Data:20 februarie 2013
Cost: 200 ron
Numar:10 participanti
Durata: 5 ore, interval orar 15.00 -20.00

In urma participarii se obtin 8 credite CPR.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati:
email: icsccdianaciubotaru@gmail.com
mobil: 0742 094746, 0741093131


Web:
http://dl-ciubotaru.wix.com/scoalasinelui
http://holistsan.wordpress.com/
http://www.romedic.ro/holistsan
« Last Edit: January 23, 2013, 01:36:56 PM by icscc »