Author Topic: Conferinta Dincolo de Secret cu Claudiu Bratu  (Read 8058 times)

Offline conferintespirituale

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 14
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Conferinta Dincolo de Secret cu Claudiu Bratu
« on: March 08, 2013, 01:25:04 AM »Conferinta
Dincolo de Secret
bazat pe Ho`oponopono

Miercuri,13 Martie 2013,Iasi
Orele 17:00-21:00
____________________________________________________________

Dr. Ihaleakala Hew Len este psihoterapeutul care,acum 20 de ani, a vindecat un intreg sanatoriu de pacienti periculosi din Hawaii, fara ca macar sa fi vazut vreodata vreunul. Pe acelasi principiu poti si tu vindeca , rezolva , corecta,creste si implinini miracolul Starii Zerolimite.

Starea zero este starea in care totul este perfect.

O conferinta de 4 ore despre starea „zero” si cum sa ajungi acolo unde Energia Vitala curge ca inspiratie Divina fara limite.


Locatia          IASI, Str. Cuza Voda 29, Sala de Conferinte MILO, Corp Milo, Colegiul National de arta Octav Bancila IASI.

Data si ora       Miercuri, 13 Martie 2013, orele 17:00-21:00.


Cine participa : cei care prin schimbarea propriei vieti pot imbunatati vietile altora, terapeuti in diverse domenii clasice sau alternative,medici,psihologi,profesori si invatatori,cei care au responsabilitati asupra unui grup,initiatori de activitati,manageri, coordonatori traineri, antrenori,creatori, cei interesati de autocunoastere si evolutie spirituala.

Un principiu Ho`oponopono spune ca trebuie sa te detasezi, sa vezi viata prin ochii unui copil mic si astfel se pot corecta o multitudine de greseli.

Una dintre cele mai bune metode este sa fii recunoscator pentru tot ceea ce se intampla, chiar si atunci cand iti este greu sa vezi situatia ca pe o BINECUVANTARE. Cand vei fi recunoscator ti se vor deschide multe usi si se vor ivi multe oportunitati. Pur si simplu vor aparea de nicaieri.

Repeta asta in minte: Multumesc, Multumesc, Multumesc. Aceasta este modul de a te detasa, o METODA de a nu te afunda in problema, a nu judeca si a nu da vina. Este un fel de a trai viata de zi cu zi si de a respira. Atat timp cat etichetezi lucrurile cu bine si rau, esti blocat.

Sunt programele vechi care se tot deruleaza. De fiecare data,cand aceste programe incep sa se deruleze, spune “multumesc” sursei energetice creatoare,Dumnezeului aflat in interiorul tau. Spunand “multumesc” iti asumi RESPONSABILITATEA 100% si inseamna :”IMI PARE RAU , TE ROG SA MA IERTI pentru orice este in mine si a creat, a atras asta in viata mea…”

Alt SECRET ca te poti detasa este SA NU AI ASTEPTARI. Vei fi ales sa afli ce are pregatit Dumnezeu pentru tine cand vei renunta la asteptari. De multe ori nu suntem conştienti de rezultatele deja planificate in mintea noastra.

Sa stii ca esti puternic dincolo de cele mai nebunesti vise ale tale si capabil SA ATRAGI TOT CEEA CE ESTE POTRIVIT pentru tine, chiar daca nu corespunde cu imaginea ta despre ce ar fi cel mai bine. Si cel mai important realizezi ca fiecare “nu” este benefic chiar nu iti poti da seama de aceasta in acel moment. Inseamna ca ti se va intampla ceva mult mai bun, mai potrivit tie.Fiecare “nu” reprezinta o ocazie pentru a-ti asuma responsabilitatea si a fi recunoscator.

Desi sunt mult mai multe, aceste principii sunt de baza in Ho’oponopono si te vor influenta pozitiv astfel incat sa se intample lucruri perfecte in viata ta.


Gheorghe Claudiu Bratu
speaker,trainer,coach


Claudiu ne va impartasi despre
perspectiva
unei Realitati NOI pe care inainte nu o „vedeai „
sau nu o lasai SA SE MANIFESTE in viata ta !

Ce vei afla :

•   care este marea iluzie dupa care alergam? – cu totii consideram ca avem nevoie de ceva anume pentru a putea fi fericiti. Dar ce este cu adevarat acel ceva si cum il poti obtine ACUM in viata ta?

•    care este singurul mod in care poate functiona Legea Atractiei in viata ta? – daca ai citit despre Legea atractiei sau ai vazut filmul „The Secret” probabil ca ai si incercat sa practici ,dar ai descoperit ca nu functioneaza si te-ai intrebat de ce?

•   care este cea mai usoara cale pentru a fii fericit si implinit ? – in mintea noastra a fi fericit, implinit si bogat necesita timp si munca; desi toate acestea iti sunt disponibile acum.

Ce vei intelege :

•    Despre „programele” si blocajele pe care le avem „inregistrate”in noi;

•    Care este calea de a ne purifica subconstientul de aceste blocaje?

•    Cit de mult influenteaza subconstientul ceea ce se petrece in viata noastra ?

•    Despre cum sa trecem la urmatorul nivel de constiinta; • Cum sa „dai voie” sa vina in viata ta la ceea ce este corect si perfect pentru tine.
       
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stii
cum sa te aduci in starea de PURITATE ,
a Inocentei,cum sa-ti curati subconstientul de amintiri si programe
deschizand poarta spre starea in care LIMITELE
a orice este potrivit pentru tine sunt ZERO !!

Cei care au participat la „Dincolo de Secret” au plecat cu o intensa experienta de :
• Putere
• Claritate
• Libertate
• Bucurie

Cost participare : 70 ron. Pentru plata in avans pana la 6 martie este 50 ron,iar pentru plata la intrare este 90 de ron.
Copii intre 12-18 ani platesc jumatate de pret.

Recomandari :       Tinuta casual, comoda.
                              Platiti cu banii proprii, explicatii la conferinta
                               Nu proiectati diverse asteptari despre conferinta;
                                Inscrieti-va doar daca va simtiti inspirati;
                                Lasati copiii sa vina cu voi;

Inscrieri si detalii la

Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie energetica si parapsihologie

http://www.facebook.com/pages/Conferinte-Spirituale-Romania/336147599811391

Email : genoveva.salvaras@gmail.com
telefon 0726 580 568 Genoveva Salvaras.