Author Topic: Restaurant Indiana  (Read 6267 times)

Offline Alexx

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 707
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Restaurant Indiana
« on: July 15, 2013, 05:42:59 PM »
Descrierea suna astfel:

Quote
Eleganta, calitate, profesionalism, iata doar cateva cuvinte care definesc Salonul Imperial al Restaurantului Indiana. Cu o capacitate de 72 de locuri, Salonul Imperal este ideal pentru un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni. Imbinam arta culinara cu serviciile de inalta clasa si ne mandrim cu priceperea bucatarilor nostri. Salonul Duchess cu o capacitate de maxim 80 persoane si Salonul Elegance sunt alegerea perfecta in organizarea unui eveniment plin de succes. 
 
In cadrul celor trei Saloane ale Restaurantului Indiana ( Imperial, Elegance, Duchess) pot fi organizate evenimente precum:
 
 
 


- Nunti
 
- Aniversari
 


- Petrecerea burlacilor
 
- Cursuri festive
 


- Botezuri
 
- Petreceri de firma

sursa: http://www.hotelindiana.ro/restaurant.html

Iar părerea mea, destul de veche e că localul arată bine dar e cam scump și nu e bine să te duci acolo dacă îți este foame. Va cam trebui să astepți oleacă sau să cobori până în stație să îți cumperi o șaormă. Am așteptat, într-un restaurant aproape gol peste o oră pentru 2 frigărui de pui. De altfel se pare că pentru cele 3 saloane era doar o singură persoană la acel moment care se ocupa cu servirea. În rest e aglomerat când e vorba de tot felul de ocazii.

Contact:
Tel: 0332441488/0332441489
Adresa: Zona Tg.-Cucu, Str.Basota 2, Iasi, Romania
Program: 10:00 - 24:00