Author Topic: Windows 7  (Read 1526 times)

Offline Alexx

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 707
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Windows 7
« on: April 25, 2009, 09:40:42 PM »
Cica va apare de saptamana viitoare. Cei de la hotnews, care citeaza pe cei de la reuters, sunt siguri pe data lansarii, dar cateodata se mai pot pierde detalii prin traducere
Quote
Microsoft Corp a anuntat ca va lansa saptamana viitoare o versiune a sistemului de operare Windows 7, informeaza Reuters.

Versiunea de teste RC sau "release candidate" va putea fi descarcata de catre programatori si specialisti IT inregistrati pe retelele MSDN si TechNet incepand cu 30 aprilie, in timp ce versiunea pentru public va aparea pe 5 mai.

Compania nu a precizat cand va fi lansata versiunea finala a sistemului de operare, insa directorul financiar al Microsoft a spus joi ca perioada vizata este inceputul lunii iulie.

Sistemele de operare ale Microsoft, instalate pe marea majoritate a computerelor din intreaga lume, reprezinta principala sursa de venit a companiei, reprezentand jumatate din profitul de 4.4 de miliarde de dolari din primul trimestru al acestui an.

Intr-un interviu acordat recent Hotnews.ro, Calin Tatomir, seful Microsoft Romania, a declarat ca Windows 7 va ajunge in tara in primele luni ale lui 2010 cu varianta in limba romana, iar principalele calitati vor fi rapiditatea si interfata mult mai prietenoasa cu utilizatorul.

in timp ce cei de la theinquirer afirma ca ar putea fi doar un zvon lansat sa mentina atentia asupra viitorului sistem de operare de la Microsoft