Author Topic: Mii de ieseni au ramas fara apa potabila  (Read 1244 times)

Offline Utilizator Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 480
  • Popularitate: 0
    • View Profile
Mii de ieseni au ramas fara apa potabila
« on: July 12, 2009, 05:57:22 PM »
,,Locuitorii din Nicolina II, Cug si Lunca Cetatuii au stat o zi intreaga fara apa potabila, din cauza unei avarii care s-a produs ieri dimineata, la o conducta de distributie.

Desi reprezentantii Apa Vital spun ca apa a avut doar o presiune scazuta, mai multi ieseni care locuiesc in zona au declarat ca apa nu a curs deloc .

"Conform estimarilor, presiunea apei potabile in zona va reintra in parametri normali probabil pana duminica dimineata", precizeaza reprezentantii ApaVital intr-un comunicat de presa.

Cine plateste apa?

Un cititor indignat a trimis pe adresa redactiei citeva poze care ilustreaza dezastrul provocat de o teava sparta. "Sunt unul din locatarii care vor avea bucuria de a trebui sa plateasca pentru modul in care Apa Vital isi fac treaba. Luna trecuta fusese facuta o alta reparatie probabil de catre aceeasi firma deoarece tot o teava fusese sparta. Acum iar acelasi lucru se repeta. Prima data au acoperit cu pietre ca la calea ferata gaura care fusese facuta. Ma intreb daca de data aceasta vor face acelasi lucru Dupa ce ca strazile din Cug sunt asa cum sunt, acum mai nou s-au facut astfel de reparatii care au fost acoperite cu pietre sau carpite de ochii lumii. Au lasat sa ne ajunga malul, daca pot spune asa pana la scara si nimeni nu s-a miscat macar sa deblocheze calea de acces in scara in care eram. Stateau toti jos, se uitau la apa care tisnea si nimeni nu s-a obosit in nici o directie. Abia mai tarziu au adus o motopompa care a scos apa ramasa din gaura. Ma intreb oare toate aceste reparatii facute de cine vor fi platite, dar raspunsul il stim cu toti", a marturisit Bogdan Contevici, locatarul unui bloc din CUG."

Sursa:http://www.ziaruldeiasi.ro/local/mii-de-ieseni-au-ramas-fara-apa-potabila~ni5jof
« Last Edit: July 12, 2009, 05:59:57 PM by Utilizator Iasi »