Author Topic: O licitatie grasa a fost contestata  (Read 1319 times)

Offline Utilizator Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 480
  • Popularitate: 0
    • View Profile
O licitatie grasa a fost contestata
« on: July 12, 2009, 06:05:56 PM »
,,Autor: Silviu BORDEIANU

Drumul care leaga judetele Suceava si Neamt, trecind prin judetul Iasi, mai are de asteptat pina ii va fi desemnat definitiv constructorul. Mai multi participanti, atit nationali, cit si din strainatate au contestat rezultatul prezentat de Consiliul Judetean (CJ).

Contractul estimat de forul judetean la 49,6 milioane de lei a fost atribuit in urma analizei ofertelor firmei Pa&Co Company Bacau, patronata de "baronul asfaltului", Costel Casuneanu, care a avut o oferta de 33,79 milioane de lei.

Functionarii CJ au inscris vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice trei contestatii depuse de firmele descalificate din licitatie pentru ca ar fi avut oferte neconforme cu caietul de sarcini al licitatiei. Astfel, SC Sorocam SRL a asustinut ca nu a primit comunicari clare la lamuririle cerute, Tehnologica Radion si Asociatia Bauunternemung Gesellschaft & m.b.H Hend contestind documentatia tehnica a proiectului.

"Acesta este drumul firesc al oricarui proiect important. Orcine ar vrea sa il prinda, asa ca se baga contestatii. Ce s-a depus acum insa sint niste nazdravanii depuse ca sa se afle in treaba. Nu cred ca vor avea cistig de cauza", a declarat presedintele CJ, Constantin Simirad."

Sursa:http://www.ziaruldeiasi.ro/local/o-licitatie-grasa-a-fost-contestata~ni5jo4